Nyilas nő és Rák férfi az milyen párosítás?
Nálunk ugyanez a felállás, és nagyon jól megvagyunk.
A párom sok szeretet igényel, amit én Rákként megtudok neki adni. Ő pedig mindig feltud vidítani, és számítok a talpraesettségére.
A szex isteni, nagy a szenvedély :)
De azért vannak negatívumok is. Ő túlságosan nyers, és szókimondó ami engem bánt, ő meg nehezen viseli az állandó lelkizésemet, és hogy számára nem vagyok elég spontán, és rugalmas. De ezt leszámítva nagyon szeretjük egymást, és ez egy nagyon jó párosítás...
Te milyen Mérleg-Rák-ról írsz?
Itt Nyilas-Rák van :D
én is nyilas vagyok ,a párom rák :) 10 éve vagyunk együtt, 7 éve vagyunk házasok.
Több babusgatásra vágyik, mint amit én adok, nagyon szentimentális, érzékeny, jobban mint én nő létemre. Ebből vannak konfliktusok.
Szeret pletykálni, mondjuk én is :)
CSaládias, családcentrikus, szeretne még gyermeket, már 1 van. Mivel sokszor elfogy a pénzünk 20-án, én még várnék a 2. gyeekkwel, de őt nem érdekli, azt mondta, az sem, ha kiraknak a házból,mert nem tudunk fizetni (lakáshitel).
Én túl nyers vagyok neki, sokszor megbántom,mikor megmondom a véleménymemet, pedig ő kéri, és azt mondja, h mondjam meg a tutit. Mégis odáig van, ha megmondom.
Amiből még vita van:
nagyon hullámzó a hangulata, nekem is, de őt már nem lehet követni,annyira.HAjlamos hamar feladni a dolgokat.
Sokszor hoz felületes infók alapján olyan döntéseket,gyorsan dönt és nem gondolja át.
Nálatok mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!