Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Van itt olyan pár aki nem...

Van itt olyan pár aki nem illik össze horoszkópban és mégis jól megvannak?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy sokáig tarthat egy ilyen kapcsolat? És mi az az ami zavar titeket a másikban?

Légy szi kort is írjatok na meg persze, hogy mióta vagytok együtt.

2015. júl. 20. 11:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat jöhetnek még :)
2015. júl. 21. 13:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Természetesen van olyan pár, mivel sokan csak a napjegyet nézik. Pl. kos, bika, stb. A horoszkóp nem csak ebből áll.
2015. júl. 27. 19:25
 13/15 anonim válasza:

A Skorpió és a Bika elvileg nagyon jól összeillenek.

Anyám Skorpió a régi szerelme meg Bika volt és nem voltak együtt sokáig. Akkor elvileg a Rák is passzol a Skorpióhoz. A volt csajok Rák volt én meg Skorpió de folyton idegesített.

2015. okt. 28. 21:41
 14/15 mikeXxX válasza:
61%
Szerintem egy világi nagy baromság aki emiatt választ párt ez semmin sem változtat nekem tök mindegy miféle a horoszkópja valakinek, vagy tetszik vagy nem ! a kérdésből kiindulva biztosra venném , hogy lány vagy és remélem nem így keresel párt magadnak !
2015. okt. 28. 22:01
 15/15 anonim válasza:
Az a legviccesebb, hogy akihez elméletileg a legjobban passzolnék az nem is közeledik felém. Akivel meg nem illenék össze az meg rám nyomul. XDD
2015. okt. 29. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!