Van itt olyan pár aki nem illik össze horoszkópban és mégis jól megvannak?
Arra lennék kíváncsi, hogy sokáig tarthat egy ilyen kapcsolat? És mi az az ami zavar titeket a másikban?
Légy szi kort is írjatok na meg persze, hogy mióta vagytok együtt.
Volt itt korábban egy hasonló kérdés, ha gondolod, itt meg tudod nézni a válaszokat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszko..
A madarak egy életre választanak maguknak párt,s mindvégig hűek maradnak a másik félhez ,tisztelik egymást.
...Pedig még a horoszkópjukat se vetik össze. ;) :)
Én bak vagyok (28/N), ő vízöntő.
5 éve vagyunk egy pár, 4 éve együtt is élünk.
Nem zavar semmi sem, jól összecsiszolódtunk. Én nem vagyok olyan anyagias, ahogy a horoszkópomat jellemzik, ő pedig nem olyan szeszélyes.
Ő lassabb, megfontoltabb, én pedig pörgősebb vagyok.
A párom is, meg én is oroszlánok vagyunk. Állítólag nagyon nem illünk össze, mert egyfolytában rivalizálni fogunk, és mindketten dominanciára törekszünk.
Na ez annyira nem igaz, hogy 15 év alatt egyetlen egyszer vitatkoztunk úgy, hogy fel is emeltük a hangunkat közben...
Hát ennyit a horoszkópokról.
Mi horoszkóp szerint nagyon összeillünk, de gondolom, te csupán a csillagjegyre gondoltál. Na, eszerint viszont nem illünk össze (Vízöntő-Skorpió), de hát ez köztudottan önmagában semmit nem jelent, két horoszkópot millió, meg egy tényező alapján kell összehasonlítani.
7 éve élünk együtt, 36/N, 36/F
Kérdező #5 , hiszen én csak egy példát vetettem fel,hogy igen, vannak ilyen párok. Csak madarak képében tettem ezt.
Egy szóval se állítottam,hogy hiszel a horoszkópban ..
Ehh..Már megint "utáljuk Gadis-t" nap van? :T
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!