Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Van itt olyan pár aki nem...

Van itt olyan pár aki nem illik össze horoszkópban és mégis jól megvannak?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy sokáig tarthat egy ilyen kapcsolat? És mi az az ami zavar titeket a másikban?

Légy szi kort is írjatok na meg persze, hogy mióta vagytok együtt.

2015. júl. 20. 11:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%
Sok olyan pár van. A kérdés csak az, hogy miért van sok olyan pár is, aki horoszkóp szerint összeillik, de gyorsan véget ér a kapcsolatuk?
2015. júl. 20. 11:18
 2/15 anonim ***** válasza:
27%
Ez egy baromsàg. De te csak higgyèl nyugodtan a horoszkopban.
2015. júl. 20. 11:29
 3/15 anonim ***** válasza:

Volt itt korábban egy hasonló kérdés, ha gondolod, itt meg tudod nézni a válaszokat:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszko..

2015. júl. 20. 11:56
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

A madarak egy életre választanak maguknak párt,s mindvégig hűek maradnak a másik félhez ,tisztelik egymást.

...Pedig még a horoszkópjukat se vetik össze. ;) :)

2015. júl. 20. 12:06
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy hiszek az ilyenekben csak puszta kíváncsiságból tettem fel a kérdést.
2015. júl. 20. 12:06
 6/15 anonim válasza:
100%

Én bak vagyok (28/N), ő vízöntő.

5 éve vagyunk egy pár, 4 éve együtt is élünk.

Nem zavar semmi sem, jól összecsiszolódtunk. Én nem vagyok olyan anyagias, ahogy a horoszkópomat jellemzik, ő pedig nem olyan szeszélyes.

Ő lassabb, megfontoltabb, én pedig pörgősebb vagyok.

2015. júl. 20. 12:35
 7/15 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

A párom is, meg én is oroszlánok vagyunk. Állítólag nagyon nem illünk össze, mert egyfolytában rivalizálni fogunk, és mindketten dominanciára törekszünk.

Na ez annyira nem igaz, hogy 15 év alatt egyetlen egyszer vitatkoztunk úgy, hogy fel is emeltük a hangunkat közben...

Hát ennyit a horoszkópokról.

2015. júl. 20. 12:37
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi horoszkóp szerint nagyon összeillünk, de gondolom, te csupán a csillagjegyre gondoltál. Na, eszerint viszont nem illünk össze (Vízöntő-Skorpió), de hát ez köztudottan önmagában semmit nem jelent, két horoszkópot millió, meg egy tényező alapján kell összehasonlítani.

7 éve élünk együtt, 36/N, 36/F

2015. júl. 20. 12:43
 9/15 anonim ***** válasza:

Kérdező #5 , hiszen én csak egy példát vetettem fel,hogy igen, vannak ilyen párok. Csak madarak képében tettem ezt.

Egy szóval se állítottam,hogy hiszel a horoszkópban ..

Ehh..Már megint "utáljuk Gadis-t" nap van? :T

2015. júl. 20. 12:57
 10/15 anonim ***** válasza:
Bak nő vagyok, párom oroszlán. A csillagjegy szerint igazi tűz és víz a kettő, ennek ellenére fantasztikus az összhang közöttünk az első perctől kezdve :) Igaz, vannak dolgai, amik számomra furcsák, de ezeket nem a horoszkópjára fogom.
2015. júl. 20. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!