Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nagyon szeretnék Halak jegyű...

Nagyon szeretnék Halak jegyű emberekkel barátkozni (én is az vagyok) hol tudok vajon?

Figyelt kérdés
szerintem az egyik legklasszabb jegy a miénk és pont azért lenne jó mert ők képesek a leginkább megérteni a dolgokat és a világ mélységeit ;) na meg mert egymással jövünk ki a legjobban

2015. júl. 16. 21:02
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

írtam

de egyébként ami minden halakra igaz mélyen legbelül (még ha tagadod akkor is!) ha mélyen, nagyon mélyen magadba nézel ott azon a ponton a legérzékenyebb ember vagy tele szeretettel amit lehet úgy érzel meg se érdemelnek az emberek..(ezért nem is így ismernek) és alapjáraton legbelül ott minden halak egy ritka kedves jó ember (csak hát az élet szemét az emberek gonoszak és valahol te is megedződsz)

én se vagyok már naív pedig alapból úgy álltam mindenkihez de szerencsére ez elég korán megtanultam na meg hálistennek az empátiának és jó emberismeretnek :D

2015. júl. 16. 22:55
 32/36 anonim ***** válasza:

A muveszetek kozeleben biztos uszkal egy-ketto :) lehet zene vagy egy galleria.

En nem vagyok halak de a venuszom a halakban van szoval nagyon szeretem azelvarazsoltsagukat :)

Az ocsem napja pl fokra pontosan egyutt all a venuszommal.

De amugy meg van az embernek egy rakat bolygoja, ami meghatarozza, hogy milyen.

2015. okt. 16. 20:45
 33/36 anonim válasza:
Én halak jegyű vagyok,ha gondolod beszélgethetünk.
2015. nov. 6. 08:42
 34/36 anonim válasza:

Halak vagyok. És többesszámban, mert horoszkóptól függetlenül képes vagyok egyszer ilyen lenni, másszor olyan.

De azért skizofrén nem vagyok.. :D

2015. nov. 15. 20:15
 35/36 anonim ***** válasza:
Engem vízöntő ejtett át lehjobban,és ikrek kavart be. Kos vagyok.
2015. nov. 28. 14:00
 36/36 anonim ***** válasza:
en is itt vagyok ha meg aktualis :) 22eves vagyok
2016. jan. 11. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!