Nagyon szeretnék Halak jegyű emberekkel barátkozni (én is az vagyok) hol tudok vajon?
Gadis, nézd meg az aszcendensed ;)
év,hónap,nap,óra,perc
egyébként meg igen lehet van benne valami a vízöntők elég szkeptikusak
Joker hát hidd el szíveseb élnék a tengerben milyen csuda klassz is lenne ha sellő társadalom lennénk :)
Amúgy nem, nem tudtam de most biztos megváltozik majd a véleményem köszi erre vártam *.*
Személy szerint, én nem vonzódok a vízhez.
Sőt nekem túlságosan unalmas az ha csend, béke nyugalom van.
Persze, vannak pillanataim , amikor szívesen kizárnám a külvilágot, hogy egy nyugodt percem legyen, de ez ritka.
Nekem a víz a nuygalmat jelzi és nem hogy vonzódok hozzá, inkább taszítom.
Viszont a tűz mint elem , az nagyon érdekeltet.
Piromániás voltam kiskoromtól kezdve, az elem robbantástól a deodorral való lángszórózásig minden volt.:D
-Tudom,hogy mi az aszcendensem, de nem Vízöntő.Tűz elemű... :) És én nem is vagyok szkeptikus. Te csak azt látod,akit mutatok... -
Egyébként a kérdésed bugyutácska,igazából nem értem,mit akarsz. Olyan közösséget keresel,ahol Halak emberekkel ismerkedhetsz? Vagy ezért etted fel ezt a kérdést,hogy "horogra akaszd a halakat" és bevonzd magadhoz őket?
Kimondottan csak ilyen emberekkel szeretnél barátkozni?
Ismerkedés során szerintem nyugodtan rákérdezhetsz az illető horoszkópjára,csak nem harapja le a fejedet érte. :)
énis szeretek ezerrel pörögni és imádom a nagy nyüzsgést el nem tudnám képzelni az életem vagy egy hétvégét egy csendes tóparti házban hiába lételemem a víz de ha úgy van egy 10 20 percet vagy fél órát szívesen elnézem a vizet
Na meg azért vannak kalandosabb vízzel kapcsolatos dolgok is :) a tűz engem is el tud varázsolni főleg egy jó kis szalonnasütésnél szinte megbabonáz de szerintem ez a legtöbb embert ugyanis mint elem magának a tűznek ez a feladat is részben
"Te csak azt látod,akit mutatok" ez olyan tipikus halakos volt pedig...:)) nagy színész vagy te és ezer arcú... :) (te nagyon egy sunyi vagy te... :D )
Nem, szeretek más emberekkel is barátkozni de most pont olyan társoságra vágytam aki hasonlóan gondolkozik mint én és így valahogy könnyebb olyan embereket találni
Kérdező, írj nyugodtan privátot.:D
Ugyis unatkozok, hajnalig meg aludni sem birok..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!