Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nagyon szeretnék Halak jegyű...

Nagyon szeretnék Halak jegyű emberekkel barátkozni (én is az vagyok) hol tudok vajon?

Figyelt kérdés
szerintem az egyik legklasszabb jegy a miénk és pont azért lenne jó mert ők képesek a leginkább megérteni a dolgokat és a világ mélységeit ;) na meg mert egymással jövünk ki a legjobban

2015. júl. 16. 21:02
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Aha,sincs...Aha.

Nincs* .

2015. júl. 16. 22:28
 22/36 A kérdező kommentje:

Gadis, nézd meg az aszcendensed ;)

év,hónap,nap,óra,perc

egyébként meg igen lehet van benne valami a vízöntők elég szkeptikusak

2015. júl. 16. 22:31
 23/36 A kérdező kommentje:
amúgy meg jézusom(pedig tudom hogy neki ennek semmi köze) nem is ez volt a kérdésem... jól elvittétek a kérdésem egy tök másik témába amit amúgy utálok magyarázni mert valaki vagy hisz vagy nem ha nem hisztek xarjatok rám magasról én csak azt írom le ami szerintem igaz na mindegy azért ment a zöld kéz mindenkinek ha már szántatok egy kis időt rám (mégha nem is ez volt a kérdésem :D )
2015. júl. 16. 22:33
 24/36 anonim ***** válasza:
A tengerben próbáltad már? Ott állítólag elég sok hal van. Egy ember személyiségét nem a horoszkóp határozza meg, tudtad?
2015. júl. 16. 22:33
 25/36 A kérdező kommentje:

Joker hát hidd el szíveseb élnék a tengerben milyen csuda klassz is lenne ha sellő társadalom lennénk :)

Amúgy nem, nem tudtam de most biztos megváltozik majd a véleményem köszi erre vártam *.*

2015. júl. 16. 22:35
 26/36 anonim ***** válasza:
49%

Személy szerint, én nem vonzódok a vízhez.

Sőt nekem túlságosan unalmas az ha csend, béke nyugalom van.

Persze, vannak pillanataim , amikor szívesen kizárnám a külvilágot, hogy egy nyugodt percem legyen, de ez ritka.

Nekem a víz a nuygalmat jelzi és nem hogy vonzódok hozzá, inkább taszítom.

Viszont a tűz mint elem , az nagyon érdekeltet.

Piromániás voltam kiskoromtól kezdve, az elem robbantástól a deodorral való lángszórózásig minden volt.:D

2015. júl. 16. 22:40
 27/36 anonim ***** válasza:

-Tudom,hogy mi az aszcendensem, de nem Vízöntő.Tűz elemű... :) És én nem is vagyok szkeptikus. Te csak azt látod,akit mutatok... -

Egyébként a kérdésed bugyutácska,igazából nem értem,mit akarsz. Olyan közösséget keresel,ahol Halak emberekkel ismerkedhetsz? Vagy ezért etted fel ezt a kérdést,hogy "horogra akaszd a halakat" és bevonzd magadhoz őket?

Kimondottan csak ilyen emberekkel szeretnél barátkozni?

Ismerkedés során szerintem nyugodtan rákérdezhetsz az illető horoszkópjára,csak nem harapja le a fejedet érte. :)

2015. júl. 16. 22:43
 28/36 A kérdező kommentje:

énis szeretek ezerrel pörögni és imádom a nagy nyüzsgést el nem tudnám képzelni az életem vagy egy hétvégét egy csendes tóparti házban hiába lételemem a víz de ha úgy van egy 10 20 percet vagy fél órát szívesen elnézem a vizet

Na meg azért vannak kalandosabb vízzel kapcsolatos dolgok is :) a tűz engem is el tud varázsolni főleg egy jó kis szalonnasütésnél szinte megbabonáz de szerintem ez a legtöbb embert ugyanis mint elem magának a tűznek ez a feladat is részben

2015. júl. 16. 22:45
 29/36 A kérdező kommentje:

"Te csak azt látod,akit mutatok" ez olyan tipikus halakos volt pedig...:)) nagy színész vagy te és ezer arcú... :) (te nagyon egy sunyi vagy te... :D )

Nem, szeretek más emberekkel is barátkozni de most pont olyan társoságra vágytam aki hasonlóan gondolkozik mint én és így valahogy könnyebb olyan embereket találni

2015. júl. 16. 22:47
 30/36 anonim ***** válasza:

Kérdező, írj nyugodtan privátot.:D

Ugyis unatkozok, hajnalig meg aludni sem birok..:/

2015. júl. 16. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!