Nagyon szeretnék Halak jegyű emberekkel barátkozni (én is az vagyok) hol tudok vajon?
Miértveritek enyire nagy dobra a halak-at
Tulajdonság a halakrol:nek a halak
Legjellemzőbb tulajdonságai: érzelmes, együttérző, könnyen befolyásolható. A Halak jegyében születtek a legromantikusabb emberek. Önzetlenek, mindenkin segítenek, aki rászorul, sőt önfeláldozók. Családszeretők és társaságkedvelő. Bár többnyire igyekszenek a háttérben maradni, csak akkor érzik jól magukat, ha nagy nyüzsgés van körülöttük. Nehezen jönnek indulatba, de ha felbosszantják őket, nehezen csillapodnak le. Szeretik a természetet, különösen folyó- vagy tengerparton érzik jól magukat. Legszívesebben vízparti házban élnék le az életüket, de mert ez csak keveseknek adatik meg, a többség, ha csak teheti, minden szabad idejét valamilyen nagyobb víz mellett tölti. A legtöbb Halak szülött a művészetek nagy barátja. Olykor maga is megpróbálkozik valamely művészeti ággal, hivatásszerűen vagy csak hobbiként. Sok író, festő, grafikus, színész, díszlet- és jelmeztervező, kirakat- és lakberendező kerül ki e jegyből. Mindez a jó ízlésének, művészi érzékenységének köszönhető. Saját otthonát is jó ízléssel, finom eleganciával rendezi be, ugyanis csak harmonikus környezetben érzi jól magát. Apró ötletekkel a legunalmasabb panellakást is egyedivé, otthonossá tudja varázsolni. Álmodozó természetéből fakad, hogy gyakran épít légvárat és bizony nem egyszer azért éri csalódás, mert megalapozatlan tervei kudarcba fulladnak.Ületi érzéke nincs, ezért jobb, ha bizonytalan vállalkozások helyett a biztos megélhetéstválaszutja. Igaz ugyan, hogy a szerencse szinte egész életén át utitársa, és gyakran átsegíti a nagyobb bajokon, de a Halak nehezen viseli a kudarcokat, egy-egy csapás után csak nagyon nehezen képes talpra állni. Kicsit szertelen, szeret jókat enni, még inkább inni, ami bizony elhízáshoz vezet.Az önmérséklet ugyan nem erénye, de talán ha kezdettől vigyáz a kalóriákra, sikerül megelőznie egy drasztikusabb fogyókúrát. Öltözködésében kedveli a puha pamutanyagokat, a simogató selymet, a romantikus lágy vonalakat, az egyszerű eleganciát, mint a francia szabású kosztümöt, a fekete kis ruhát, fehér gallérral. Kedveli a kék valamennyi árnyalatát. A kötött ruhákat előnyben részesíti, s ha csak teheti, maga kreálja.
"Ez nem minden halra igaz"
az a baj hogy ha valaki azt mondja hisz a horoszkópban akkor automatikusan azt gondolják hogy mindenkire minden szószerint igaz, nem persze hogy nem én se gondolom így DE ha megnézzük akkor főbb dolgok amik meghatározzák a személyiséget nagyon is igazak a legtöbb leírásból (de sokan nem tudják hogy 30+ éves koruk után már inkább az aszcendens jegye formálja meg személyisége főbb vonalát) és a napi horoszkópokba se hiszek, persze jó elolvasgatni néha jókat is mosolygok rajta
egyébként meg igen is közünk vannak a csillagokhoz mivel a mi testünk és rég elhalt csillagokból épül fel mint minden az univerzumban és nemhinném hogy neuron ideghálózatunk térképe véletlenül pont úgy néz ki mint az univerzum csak kicsiben (meg minden élőlényé) így vagy úgy de akkor is szorosan kapcsolódunk mindenhez ami körülvesz minket és ez alól a csillagok sem kivételek csak azért mert messze vannak..az univerzum nem ismer távot
12-es porbol leszünk porá is válunk.
És mit tulajdonitasz "fő jellemzőknek"?
amit ha megkérdezel 10-ből 10 embert és mondjuk 8-ra igaz akkor azt vagy mint én, minden barátom és ismerősömtől meg szoktam kérdezni a horoszkópját van aki csak jót mosolyog rajta és általában a föld,levegő jegyűek azok akik a legszkeptikusabbak (megfigyeltem) és szoktam olvasgatni átfogóbb horoszkóp leírásokat azzal összevetve
és az igen valamennyire meg lehet az embereket ez által ismerni vagy egy kicsit átfogóbb képest kapni róla
Nézd, kérdező.
Lehet , hogy sok emberre igaz a horoszkópja, de én nem hinném hogy más csillagjegyű emberek ne lennének, arra képesek mint mondjuk a halak...
Ezt fogadd meg tőlem, Halak-Sárkány a horoszkópom. :D
Ui: Vedd figyelembe a Kínai horoszkópod is.:)
Nem is hinnéd, de ha össze veted a horoszkópod a Kínai horoszkóppal, magadra fogsz ismerni.
Csak írd be Google-ba a horoszkópod a Kínai horoszkópoddal.
Hahaa :D Már vártam,hogy végre valaki felemlítse a Halak jegyűeket. Eszméletlenül jól szórakozok.
Én is Pisztrángok vagyok,de rám egyáltalán nem jellemzőek az alább leírtak,sőt.
Nagyon nöm tetszik ez az érzelgősség ._. ,ezért is vallom főrészt ,hogy az asztrológia butaság. Egyébként sincs se jó,se rossz jegy ^^ Mindegyikben van valami jó és valami rossz,és valami,ami nem igaz. :D
Inkább Vízöntő leszek,köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!