Szerintetek ez mennyire igaz a Halak jegyű emberekre?
Megjelenése általában vagy nagyon vékony/vékony vagy általában elhízott túlsúlyos (nagyon ritka a normál vagy az átmenet)
Legtöbbjük ahogy a testalkatuk is mutatja szélsőség példaképe nehezen tart mértéket bármiből is legyen az étel, vagy ital illetve bármi más (nagy erőfeszítésekbe tellik neki hogy megtalálja az arany középutat ami nem is mindig sikerül neki)
Rettentően fontos számára hogy mások mit gondolnak róla (még ha nem is vallja be még magának)
Gyakran emlegetik az 1000 arcú jegynek is mivel pont annyira arca van ahány csepp az óceánban található egyik percről a másikra képes szinte teljes 180 fokos fordulatot venni és máshogy viselkedni, könnyen megsértődik, de nem haragtartó (a bosszúálláshoz nagyon meg kell bántanod) általában szereti a vitákat elintézni diplomatikusan szép szóval.
Élvezi az élet minden örömét, habzsolja sajnos nem áll tőle távol sok esetben az italozás sem, könnyen függővé vállik olyan dolgok iránt amit nagyon megkedvel
Rengeteg új kreatív és szép ötlettel áll elő de sokszor a lustaság és a tunyaság győz felette, komolyabb erőfeszítéseket ritkán tesz a dolgokért vagy ha igen félúton beleun és inkább belekezd valami másba
Hajlamos a depresszióra a szomorkodásra az önostorozásra (még ha kifelé ezt nem is mutatja, de azért szereti eljátszani a mártír szerepét)
Talán pont emiatt a tulajdonsága miatt képes értékelni a szépet és meglátni abban amiben mások nem, pl szomorúság,gyász,halál (művészetei) gyakran elvont gondolkodású legalább egy ismerőse már biztos megemlítette neki hogy álomvilágban él bár ez őt nem érdekli mert szerinte az ismerősei túl földhözragadtak.
Sokszor menekül a fantáziáiba
Kevés igazán jó barátja van akiben feltétel nélkül megbízik bár teljesen 100%-osan soha nem fogja magát kiadni senkinek sem, tehát ha arra vársz hogy kiismerd a halakat sajnos sosem fog megtörténni a legmisztikusabb jegy a zódiákusban misztikum és rejtély lengi körül, és ezt egyáltalán nem is bánja, vonzódik az okkult természetfeletti dolgokhoz
Nagyon sok jó színész kerül ki e jegy szülöttei közül nem tőle távol a komédiázás, színészkedés talán pont emiatt is lehetne világbajnok hazudozásból hiszen minden érzéke meg van rá hogy bárkit becsapjon, de ennek ellenére törekszik arra hogy ne bántson meg másokat persze vannak rosszindulatú emberek is közöttük akik pont ezt az adottságot kihasználva taposnak át másokon de ez ritkább tekintve kedves szelíd természetére általában mindegyikük kedves megértő segítőkész és az emberekben való csalódottsága miatt fordul gyakran az egész világ ellen
Nagyon jó a beleérző képessége és az empátiája szinte rögtön kiismer mindenkit felveszi annak stílusát és tudja kezelni, könnyen illeszkedik be új társoságba pont emiatt is
az empátia minden halak jegyűre vonatkozik kivétel nélkül még a rosszindulatúakra is hiszen pont ezzel a képességével érzi át más emberek gondolatait ezáltal is jobban kihasználva
Sajnos van hogy megbánt másokat akaratán kívül sokszor szétszórt bolondos
A halakat sose fogja senki sem igazán birtokolni ha megszorítod kisiklik a kezeid közül.
A halak szíve olyan mint a mély kék óceán rengeteg titkot rejt és még ha felszín nyugodt és csendes a mélyén hatalmas viharok dúlnak.
Hát ha netalántán nem lesztek együtt a pároddal (persze nem kívánok ilyet:), akkor próbáld ki egy skorpióval... :D
Nincsenek rá szavak :P
Elég butaság, Rám meg főleg nem igaz.
Esetleg a nsont és bőrségen kívül, ami meg a gyakori betegségek miatt volt.
Titkolózni soha nem szerettem, viharok se dúltak bennem, bolondos se voltam soha. Színészkedni se nem tudok, sem tudnék.
Engem könnyű kiszámítani, és megismerni is, nem vagyok bonyolult lélek.
Az igaz, hogy a vitákat békésen rendezem, jó vesztes is vagyok, még önként is.
Egyáltalán nem vegyok szélsőséges, soha nem habzsoltam, nem is szerettem volna .
Nem is érdekelnek az okkult, természetfeletti dolgok.
Én nem is vagyok hal eszerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!