Igaz hogy a "legfejletlenebb" jegy a kos, és a "legfejlettebb" a halak?
hát ez jó nagy baromság...már csak annak fényében is, amit eddig tapasztaltam a halak ismerőseimmel kapcsolatban...mindegyik teljesen visszamaradott volt agyilag, álomvilágban éltek és beteges hazudozók voltak (nem akarok megbántani senkit, de azok a halak, akiket ismertem mind ilyenek voltak). Nem rosszindulatúak, inkább amolyan jószívű bolondok, de volt, amelyiktől már féltem is. Szóval biztos vagyok benne, ha van is jegy, ami fejlettebb más jegyeknél, az nem lehet a halak.
De egyébként mindegyiknek megvannak mind a negatívumai és pozitívumai, ezért nem is lehet őket rangsorolni....
halak vagyok, és elég értelmesnek érzem magam, kedves utolsó :)
egyébként az engem is érdekelne, hogy a változó halak az pontosan mit takar
Víz jegy, ezért első sorban az érzelmeit kell figyelni, mert a gondolatai is érzelem által indukáltak. Változó jegy, mert folyamatosan érzelmi ingadozásokon megy keresztül, mindig változik, bár nem olyan gyorsan, mint egy levegő jegy. Sokkal inkább sodródik, szétcsúszik, ingatag, és ha a többi házban nincs semmi, ami összetartsa, akkor igencsak befolyásolható.Ennek semmi köze az intelligenciához, egy intelligens halak is ugyanilyen sodródó tud lenni, ha semmi sem egyenlíti ki. Pozitív értelemben ez alkalmassá teszi a magasabb szintű empátiára, mivel mások érzelmei képesek befolyásolni, és képes átérezni azokat. Víz jegyként a spiritualitásra is nyitott, amiben a változó hatás kivételesen alkalmassá teszi a fejlődésre, a tanulásra. Persze csak ha a megfelelő impulzusok érik. Azok nélkül össze-vissza sodródik.
Ugyanakkor ez csak akkor érvényesül tisztán, ha semmilyen más ház, bolygó, vagy állócsillag nem stabilizálja. Önmagában így nem annyira gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!