Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Tapasztaltátok már azt, hogy...

Tapasztaltátok már azt, hogy a Szűz jegyűek eléggé indulatosak? Milyen esetekben? Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Férfiakra-nőkre egyaránt érvényes. Köszönöm a komoly válaszokat.

2015. júl. 14. 23:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akiket én ismerek, szűz jegyűek, igazából nagyon kedves, békés emberek. Csak akkor tudnám őket elképzelni haragvónak, ha valami komoly igazságtalanság, vagy nyílt támadás érné őket vagy a családjukat. Az indulatokat nem a horoszkópban kell keresni.
2015. júl. 15. 13:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy az aszcendensük miatt indulatosak. Az befolyásolja a viselkedést.
2015. júl. 15. 19:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát akkor lehet hogy csak nekem nincs szerencsém a szűzekkel(skorpió vagyok).Sajnos nagyon nehezen jövök ki velük.Szerintem igen is tudnak indulatosak lenni, bár valóban egy ideig nagyon kedves, barátságos embernek tűnnek, a szorgalmuk pedig vitathatatlan, de a hülyeségig kritikusak és szőrszálhasogatók, amit én nem sokáig viselek el, márpedig ha valaki nem osztja egy szűz véleményélt, akkor kitör a háború...Csak az lehet jó, amit ők gondolnak.Van bennük egy jó adag rivalizálási hajlam is.
2015. júl. 15. 19:51
 14/16 anonim ***** válasza:
48%
Nemcsak az számít, hogy milyen a csillagjegye, hanem ott vannak még a bolygóállások, az aszcendens...az egyik barátom pl kos, az aszcendense is kos, mégse olyan energikus, mint amilyen egy igazi kos. Viszont ismerek egy másik kost, azt le se lehet lőni. Túl összetett.
2015. júl. 15. 21:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Amúgy két rokonom is szűz, mindkettő kiállhatatlan, de az apjuk skorpió és az is. Szóval nem feltétlenül a csillagjegyen múlik...
2015. júl. 15. 21:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik barátnőm szűz, alapvetően jámbor és birka türelme van. De pont tegnap újságolta, hogy kiabált a kollégáival, mert úgy felcseszték azzal, hogy olyan dologban okoskodnak, amihez nem értenek és bírálják az ő munkáját, hogy teljesen elborult az agya. Egyébként több, mint 10 éve ismerem és ilyet még nem produkált, szerintem a kollégái is meglepődtek. :D
2015. júl. 22. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!