Tapasztaltátok már azt, hogy a Szűz jegyűek eléggé indulatosak? Milyen esetekben? Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Férfiakra-nőkre egyaránt érvényes. Köszönöm a komoly válaszokat.2015. júl. 14. 23:40
11/16 anonim válasza:
Akiket én ismerek, szűz jegyűek, igazából nagyon kedves, békés emberek. Csak akkor tudnám őket elképzelni haragvónak, ha valami komoly igazságtalanság, vagy nyílt támadás érné őket vagy a családjukat. Az indulatokat nem a horoszkópban kell keresni.
12/16 anonim válasza:
Lehet, hogy az aszcendensük miatt indulatosak. Az befolyásolja a viselkedést.
13/16 anonim válasza:
Hát akkor lehet hogy csak nekem nincs szerencsém a szűzekkel(skorpió vagyok).Sajnos nagyon nehezen jövök ki velük.Szerintem igen is tudnak indulatosak lenni, bár valóban egy ideig nagyon kedves, barátságos embernek tűnnek, a szorgalmuk pedig vitathatatlan, de a hülyeségig kritikusak és szőrszálhasogatók, amit én nem sokáig viselek el, márpedig ha valaki nem osztja egy szűz véleményélt, akkor kitör a háború...Csak az lehet jó, amit ők gondolnak.Van bennük egy jó adag rivalizálási hajlam is.
14/16 anonim válasza:
Nemcsak az számít, hogy milyen a csillagjegye, hanem ott vannak még a bolygóállások, az aszcendens...az egyik barátom pl kos, az aszcendense is kos, mégse olyan energikus, mint amilyen egy igazi kos. Viszont ismerek egy másik kost, azt le se lehet lőni. Túl összetett.
15/16 anonim válasza:
Amúgy két rokonom is szűz, mindkettő kiállhatatlan, de az apjuk skorpió és az is. Szóval nem feltétlenül a csillagjegyen múlik...
16/16 anonim válasza:
Nekem az egyik barátnőm szűz, alapvetően jámbor és birka türelme van. De pont tegnap újságolta, hogy kiabált a kollégáival, mert úgy felcseszték azzal, hogy olyan dologban okoskodnak, amihez nem értenek és bírálják az ő munkáját, hogy teljesen elborult az agya. Egyébként több, mint 10 éve ismerem és ilyet még nem produkált, szerintem a kollégái is meglepődtek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!