Ti tapasztaltatok hasonlókat? Mi volt a megoldás rá?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A kérdésem az lenne, hogy terhesség alatt, találkoztatok e hasonló panaszokkal, és mi volt a megoldás rá? A gond a következő: 21 hetes terhes vagyok. Időnként - kb 2-3 naponta éles, szúró fájdalmat érzek a pocakban, de csak rövid ideig tart, utána bekeményedik a hasam és ennyi. Azonban ami a nagyobb probléma, hogy pár napja igencsak elkezdett zsibbadni a kezem- néha a lábam. Nagyon kellemetlen, mert nem érzek az ujjaimmal semmit, Olyan mintha ernyedtek ellének, vagy mintha begörcsölt volna.. nem tudom másképpen leírni. Volt valakinek hasonló? Élmények, tapasztalatok ezzel kapcsolatban??2013. júl. 6. 17:21
1/1 anonim válasza:
Nekem "csak" a köldököm szokott szúrni, fúra érzés mert iszonyatosan szúr és olyan mint ha kívülről valami megcsípne. Olyan 14-15 hetesen volt az első ilyen azóta csökkent, de szokott lenni, de már sokkal kevésbé szúr. Viszont nálad ez a haskeményedés és zsibbadás nem túl jó jel. Magnéziumot nem szedsz? Amíg eljutsz orvoshoz javasolom minél előbb addig is szedhetsz magnéziumot mert az biztosan nem fog ártani. Pihenj sokat ez a másik jó tanácsom. Lehet csak valami "apróság" a babák eltudják szorítani az ereket ami okozhatja a zsibbadást, de keményedés miatt én azért megnézetném magam dokival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!