Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Higyek benne vagy ne?

Higyek benne vagy ne?

Figyelt kérdés
Amikor elolvasom a horoszkopon akkor minden amit olvasok igaz. Ez csak véletlen egybe esés vagy ez létezik?
2015. jún. 21. 09:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is így szokott lenni ezen én is elgondolkoztam már. :) De szerintem csak véletlen egybeesések mert úgy olyan általánosba írják le a dolgokat ami biztos történik aznap az emberrel. :) Szóval szerintem ez is csak ki van találva.
2015. jún. 21. 09:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Számít mikor születsz. Befolyásolja személyiséged.... akkor is ha nem hiszel benne.
2015. jún. 21. 09:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Az emberek 80%ára igaz.
2015. jún. 21. 09:25
 4/7 anonim válasza:
Szerintem is véletlen.TV-ben is volt egy olyan felmérés,minthogy egy gép meg tudja állapítani az ember személyiségét és nyomtat egy papírt róla,azt aztán egyenként külön szobákban felolvasták és mondták a civilek akiknek fel lett olvasva,hogy rájuk illik a leírás,aztán fedték fel hogy minenki (azthiszem 20 ember) lapjára ugyan az volt írva.
2015. jún. 21. 09:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Nincs olyan hogy véletlen.

De azt döntsd már el te kedves kérdező, hogy miben akarsz hinni.

Ne más mondja már meg.

A magad ura, ne hagyd hogy mások befolyásoljanak.

2015. jún. 21. 10:52
 6/7 fersk ***** válasza:
Kérj meg valakit, hogy takarja le a csillagjegyeket, keverje össze a sorrendet, ezután olvasd el őket, és mondd meg, melyik a tiéd.Fedd fel a letakarást. Lehet, hogy lesz meglepetés?
2015. jún. 21. 22:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Hülyeség nem konkrét eseményeket írnak le csak egy érzés/dolgot körbe írnak pl ma jól fogod érezni magad a bőrödben,de este fele álmos leszel...Vagy ma sok kiadásod lesz pl elmész boltba máris párosítod ezt a két dolgot vagy a csekkeket feladod.Hó elején pl ma pénzhez jutsz ...Nagy kamu az egész meg gondolj bele az összes azonos csillag jegyű emberel ugyan az történik ??? Nem ironikus kicsit? :D
2015. jún. 21. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!