Higyünk/higyek a horoszkópban? Miért? Hogy is van ez?
Én hiszek! Én hiszem, hogy nem olyan nehéz nyelv a magyar, hogy ne tudnád elsajátítani..
Sokkal hasznosabb lenne, mint ezzel a marhasággal töltened az időt.
Az Európai és általában a Nyugati Summér kultúrából összelopkodott horoszkóp marhaság, velejéig. De az éves horoszkópban sok igazságot találsz. Javaslom, tanulmányozd a Kínai horoszkópot. Mellesleg, igen 12 típusú hatás létezik a Föld Akasháján keresztül.
A történet úgy szól, hogy egy nap Buddha kiment az állatokhoz, és magához invitálta őket. A legenda szerint csak tizenkét állat hallotta meg Buddha szellemi hívását. Ez a tizenkét kínai csillagjegy, amik nem feltétlenül, de hasonló tulajdonsággal bírnak, mint az ehhez rendeltetett emberek.
Bár én is az asztrológiát tartom a legkiszámíthatóbbnak. Az égitestek ugyanis sokkal megfoghatóbbak, mint a csillagjegyek. Javaslom, inkább az asztrológiával foglalkozz, de ha mindenáron horoszkópot akarsz tanulmányozni, de a nyugati baromságokra hagyatkozzál, hanem a nagyobb intervallumi keleti éves számításra.
Tekintsünk el most attól, mekkora bugyutaság azt hinni, hogy sorsunkat a csillagok határozzák meg. Nézzük a tényeket. Sajnos a mai napig nem találtam illusztrisabb példát, így kénytelen vagyok ismételni magam.
A horoszkópokat csakúgy, mint a világvégéket a horoszkópkészítő asztrológusok számítják ki. Tekintve, hogy hogy a több száz világvégéből még egyetlen egy sem következett be, el lehet gondolkodni azon, hogy vajon mennyire megbízhatóak ezek a számítások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!