Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ki lehet ő az életemben az...

Ki lehet ő az életemben az EZO elméletek szerint?

Figyelt kérdés

Van egy ember az életemben, egy nálam kb. 2 évvel idősebb férfi (én nő vagyok), aki megmagyarázhatatlanul erős hatást gyakorol rám, senki nem hatott még rám így, ahogy ő. Nagyon sok dologban vagyunk hasonlók, amiben nem, abban meg nagyon jól kiegészítjük egymást. Olyan, mint hogyha mindig is ismertük volna egymást, pedig csak jóformán 3 éve ismerem.

Lekértem egy szinasztria rajzot, csak az én adataimat tudom percre is pontosan, neki órát és percet nem tudok, de akármit írok be, mindig az jön ki, hogy az én képletemben a nap együtt áll az ő képletében a holddal. Úgy olvastam, ez egy fontos kapcsolódásnak számít.

2015. jún. 3. 09:14
 1/1 anonim válasza:
Valaki, akivel mar elozo eleteteik soran egyutt voltatok, tehat ismertetek egymast. Es meeg bizonyara van /lesz dolgotok egymassal. Ha nem igy lenne, kozombosnek talalnad ot.
2015. okt. 2. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!