A horoszkópom szerint ma komoly változásnak kell történnie a szerelmi életemben. Az a baj, hogy ma nem találkozom a kedvesemmel?
Én nem értek az asztrológiához, de a pszichológiához annál inkább!
Szerintem már régóta érik benned a vágy a szakításra, de már jó ideje halogatod, mert nem mered bevállalni a konfliktust.
A napi horoszkóp pedig jó fogódzót jelent neked, egy szuper ürügyet arra, hogy másra kenhesd, mondjuk az égitestekre!
"Hiszen ők is megmondták".
És mi van akkor, ha a kapcsolatodban bekövetkező változás pozitív?
Saját véleményem az hogy az állatkertben már nincs is kerítés.
Melyik oldal szerint? :-)
Én többet is elolvasok, vicces, amikor teljesen eltérő dolgokat írnak, de én másképp használom, például ha negatívat jeleznek, próbálom azokat az eseményeket pozitívra fordítani, ha pozitívat, akkor meg még jobban arra igyekszem irányítani a dolgokat, hogy maximálisan kiélvezhessem. Ezek nem kőbe vésett szabályok, bogár, még az egyedi személyre szabott se, csak iránymutató, mire figyelj egy kicsit jobban. Amúgy a változás pozitív is lehet, vagy te mindenképp szakítani akarsz, mert nem vagy boldog? Nyilván ha valami nem jó, és nem lehet javítani, azt nincs értelme folytatni, de te irányítod az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!