Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Jelent valamit, ha sok kos...

Jelent valamit, ha sok kos szerepel az életemben?

Figyelt kérdés
Skorpió lány vagyok. Egy érdekes dolgot vettem észre: Jártam egy fiúval, aki kos. Mióta szakítottunk, van pár srác aki csapja a szelet. És mindegyik kos! E mellett, a körösztanyám, az osztályfőnököm, bérmakörösztanyám szintén kosok. Ez jelenthet valamit?
2013. máj. 27. 23:40
 1/5 anonim ***** válasza:

csak most érzékenyebben érint...

amikor vezettem mondta az oktatóm hogy mindenhol tanuló verdákat fogok látni-és igaz mindig néztem melyik az ami az ő cégéhez tartozik, amikor terhes voltam mindenhol pocakos kismamákat láttam...

Bár nyáron nem értettem miért látok mindenhol gyűrűt, menyasszonyi ruhákat, esküvői fotózást..., amikor én válni akartam... relytéj...

2013. máj. 28. 00:23
 2/5 anonim ***** válasza:
rejtély -bocsi már késő van picit :P -sokan úgyis cikiznek nem tudok írni...
2013. máj. 28. 00:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Öz öszőlyfőnököd mög ö körösztönyőid :)) kos-mivolta nem jelent semmit, az véletlen egybeesés.

Ellenben a személyiségjegyeidben lehetnek olyan tulajdonságok, amik a kos jegyben született személyiségű férfiakat vonzzák, keltik fel érdeklődésüket irántad.

2013. máj. 28. 06:53
 4/5 Mcgalagony17 ***** válasza:
Szerintem ez az ellentétek vonzása, mert a Kos meg a Skorpió nem épp egy hullámhosszon levő csillagjegyek. Amúgy én pont fordítva voltam régen: Kos lány vagyok és egy darabig csak Skorpió pasijaim meg barátnőim voltak:D
2013. máj. 30. 17:43
 5/5 anonim ***** válasza:
lehet valamilyen megoldandó feladatod van velük azzal a viselkedéssel pl. amit összességében képviselnek. Mondjuk teszem azt önfejűek, és te nem olyan vagy, lehet hogy picit neked is azzá kell válnod hogy tudj haladni az életben valamilyen módon. Amíg nem jössz rá a "tanításra" addig újra és újra be fogod vonzani őket és mindig megkapod.
2013. máj. 31. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!