Tényleg szörnyű egy Nyilas a kapcsolatban?
Mindenhol azt olvasom,hogy a nyilas csillagjegyű férfiak nem jók a kapcsolataikban.De nem értem miért?
Van tapasztalatod? És mi a horoszkopod?
Akkor lenne szörnyű, ha nyilas (hungarista) lenne.
Egyébként a csillagjegy tökmindegy.
Mert baromságot kérdezel. Egy embernek a személyisége annyira függ össze a csillagjegyével, mint a te mellméreted a csempe színével a fürdőszobádban.
És én nyilas vagyok, lassan 2 éve boldog távkapcsolatban (hétvégente találkozunk egyetem miatt). Csak rajtatok múlik mi működik, meg hogy emberként hogy passzoltok. Horoszkópos blablához semmi köze.
6os, persze h a távkapcsolat működik, mert van szabadságod. A nyilas a korlátokat nem szereti, ez egy távkapcsolatban annyira nem érzékelhető, mint akkor, amikor minden nap együtt vagy a pároddal.
Nyilas férfival még nem volt dolgom, én nyilas nő vagyok, és ha nem vagyok beszabályozva, könnyű velem az élet, hűséges vagyok, nagyon tudok szeretni (néha túlságosan is), imádom hallgatni a párom és szeretek a kedvében járni.
Ha viszont "bezárnak", pont az ellentéte vagyok.
Jaj istenem ennyi világtalan embert...
Nem jézusban hisznek, hanem abban hogy a csillagok állása meghatározza hogy milyen ember vagy!
SŐŐŐŐŐT napi jóslást is meg lehet ebből állapítani. És bárki aki az alatt a csillagjegy alatt született ugyanazt fogja tenni aznap!
Néha fel akarom perzselni a földet magam körül, annyi a sok ostoba.
Párom mérleg! Jellemezd már nekem gyors! Meg hogy milyen a párkapcsolatban, meg az ágyban, ésatöbbi ésatöbbi
Hadd röhögjek a f***ságaidon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!