Melyik a legerősebb csillagjegy?
Nyolcaska!
A bika az aszcendense a skorpiónak!
A legjobb párosítás!
Bocs. XD
A skorpió kegyetlen is tud lenni, ebből a szempontból valóban lehet erős.
A vízöntő viszont általában objektív,az esetek többségében a közcél, s nem az önző vágyak hajtják, így mondhatjuk, hogy a legerősebb tartású jegy. Ebből a szempontból én azt mondanám: a vízöntőnél nem sok erősebb jegy van...
A bika nyakas, akár a kos, de közben befolyásolható, ha szerelmes - ekkor meggyengül. Bika esetében ne az állatot nézd, ne azzal vesd össze a bika jegyet, mert akkor csalfa képet kapsz...
Ez ugyanígy igaz az oroszlánra is, az oroszlán, mint állat ne befolyásoljon. Az oroszlánok szeretik, ha hízelegnek nekik, a kritikát meg utálják, így máris látható, mennyire szubjektíven (egyoldalúan) ítélik meg a világot.
A bak is a vízöntőhöz hasonlóan földön járó, objektív, így ők is erősnek mondhatóak.
Akármennyire habozós, sokszor a mérleg is erős, pont azért, mert kivár, nem kapkod, gondolkodik, mielőtt cselekedne.
Úgy tudnám összefoglalni, hogy erős jegy az, amelyiket nem könnyű befolyásolni, tudja, mi a helyes és helytelen közti különbség, nem szemellenzős, bírja a kritikát, és elismeri, ha téved. Na ilyen jegyből van nagyon kevés...
12-es.
A mérleg a legokosabb talán?
(úgy értem hogy a döntései előtt tud mérlegelni)
Nekem nem ez a csillagjegyem,csak kérdem.
Nem a mérleg a legokosabb, de nem is a legbutább.
A nem rögtön cselekvés általában hasznos, és ők ezt szokták alkalmazni.
A rák meg elvisz mindenkit...
Nyertem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!