Azt olvastam, hogy a méleg jegyben született emberek általában szépek. Ti erre mit mondanátok? Tapasztalatok esetleg?
Anyukám mérleg. Szép nő. De ez genetika, inkább. Mamám rák,anyukám a mamám kiköpött mása, én bak vagyok mamám és anyukám keverékének kiköpött mása. Mamám a legszebb közülünk a gyengéd vonasai miatt,anyukámnak már kissé karakteresebb arca van, de minden férfi fut utána, én meg.. Nem mondanék magamról véleményt,túl negativ lenne.
Mérleg aszcendensű ismerőseim is szépek.
Hát nekem bak a vénuszom és mérleg az aszcendensem, mégis kuszák a fogaim. Semmi szimmetria!:(
Amúgy meg genetika, és amit a troll írt... Szóval, hogy a belső kiegyensúlyozottságból fakad... Aki rendben van beül, rendben van önmagával és a környezetével sincsenek konfliktusai, az nyugodt, és szépnek látszik, mégha nem is túl különleges. A mérleg pedig pont olyan, hogy konfliktuskerülő, kerüli a stresszt, stb...
Ez olyan butaság, igazán.
Sorba vettem az ismerősöket, akikről tudom véletlenül,hogy milyen "jegyben" születtek. Egyáltalán nem számít rájuk.
Más se, amiket írnak. Lehet úgy is, meg nem is.
Mi az, hogy nem kérsz hülyeséget; eleve nem komoly dolog ilyet kérdezni. Vagy ha komolyan gondolod, az inkább baj.
Szívesen.
Volt egy szerelmem, aki Merleg Volt (fiu), es sztem a legszebb fiu, akit valaha is ismertem, tenyleg!! Formas arca, testalkata (sovanyabb, magas), gyönyörü szemei... regen volt, de öra tenyleg igaz!
Sztem nem ismerek mas merleget kivüle, ami eleg furcsa... (vagy annyira megsem szepek, h felfigyeltem volna rajuk? :XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!