37. héten született babákkal tapasztalatok? Leírnátok? Születési súly, hossz esetleg fejkörfogat?
37+4. kislány 4250gr, 35cm fejkörfogat, 52cm.
Csendes, soha nem sírós, nagyon jó kislány, csodás a természete. 19hós most.
Kórházban kicsit sárga volt, és nagy volt a kutacsa, koraszülés jeleit mutatta egyébként.
Kisfiam 2860 grammal, 50 centivel született a 37. héten.
Nyugodt, kiegyensúlyozott baba volt, 3 hónaposan aludta át először az éjszakát, semmi gond nem volt vele.
2150 gramm volt és 43 cm. Fejkörfogatra nem emlékszem már :)
Teljesen egészséges amúgy, fejlett volt születésekor, csak pici. Én 150 cm és 47 kg vagyok, valószínűleg az én alkatomat örökölte.
2. vagyok. Pedig nem vagyunk cukorbetegek sem, egyikünks sem. 30. hétig rendben volt a mérete, 35. héten 3kg-ra saccolták. Aztán kinyította a méhszájamat. Még szerencse!!!!
19hónapos és 10kg-os minikisasszony lett.
Szeme bevérzett, tiszta magzatmáz volt, aluszékony, majdnem a koraszülött osztályon kötött ki.
Köszönöm a sok választ.
1 hete a 37.héten vagyis 36 és 2 naposan elfolyt a magzatvizem és megszületett kisfiam 2850 grammal és 49 cm 34-es fejkörfogattal.
Akkor ezek az adatok mind megfelelőek ugye?
Amúgy Ő is jó baba,eszik alszik és már 3 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!