Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik csillagjegy a legnőiesebb?

Melyik csillagjegy a legnőiesebb?

Figyelt kérdés
És ez miben nyilvánul meg?

2015. ápr. 21. 15:41
1 2
 1/16 anonim válasza:
34%
Skorpió. Grrrr
2015. ápr. 21. 15:44
 2/16 anonim ***** válasza:
29%
ikrek, mivel ők kíváncsiak, makacsak, önfejűek... ezek elég nőiesek! én is az vagyok
2015. ápr. 21. 15:46
 3/16 anonim ***** válasza:
31%
Küldj képet:P
2015. ápr. 21. 15:47
 4/16 anonim ***** válasza:
56%

"ikrek, mivel ők kíváncsiak, makacsak, önfejűek... ezek elég nőiesek! én is az vagyok"

Hát én sok ikrek nőt ismerek, de messze vannak a nőiességtől. Szépek, viccesek és jó beszélgetőtársak, de háziasság nulla. Főzni egyik sem tud rendesen, amit lehet másra hárítanak. Egyik lakótársam is ikrek volt, egész évben én mosogattam, takarítottam fiú létemre, mert különben megevett volna minket a kosz. Nekem a háziasság is beleszámít a nőiességbe, ezért kerülöm az ikreket. Lehet van kivétel is, de a kb. 20 ismerősömből egyik sem az. Arról nem is beszélve, hogy többről is tudom, hogy párhuzamos kapcsolatokat tart fenn. Még az is, amelyiknek vőlegénye van.

Nekem eddig a szűz, skorpió, rák, bika, oroszlán (rák holddal) vált be. A bak nők általában szépek, de csak a karrier érdekli őket.

2015. ápr. 21. 16:07
 5/16 anonim ***** válasza:
89%

Emma Starr a legnőiesebb csillag...ja csillagjegy...tök mindegy.

[link]

2015. ápr. 21. 16:09
 6/16 anonim ***** válasza:
52%
a pina
2015. ápr. 21. 16:10
 7/16 anonim ***** válasza:
94%

Hát ez attól függ számodra milyen tulajdonságok számítanak nőiesnek...

Mert a külső pl nem csillagjegy függvénye, inkább örökletes dolog.

Mondják, hogy a mérlegek a legszebbek, de nem minden mérleg szép.

A rákok pl elég sokat foglalkoznak a külsejükkel, szeretnének szépek lenni, némelyiknek sikerül is, mert annyira küzd érte.

Valaki írta a skorpiókat. Hát ők inkább erotikusak és vadak szoktak lenni, ez már egy belő tulajdonság, biztosabb, no ha ez nőies neked, akkor...

A nyilasok inkább kislányosak, játékosak, viszont annál háziasabbak és nagyon jó anyák, feleségek.

Az ikrekről nem jut eszembe nőiesség,hacsak nem a körömcipő és a körömlakk.

2015. ápr. 21. 16:18
 8/16 anonim ***** válasza:
33%
Pu, pu, pu, punci!
2015. ápr. 21. 16:57
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
Vénusz és hold hatás a döntő a nőiességben .
2015. ápr. 21. 17:01
 10/16 anonim ***** válasza:
69%
Én azt hittem a vagina a döntő a nőiességban, ma is sokat tanultam, köszönöm!
2015. ápr. 21. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!