Szűz csillagjegyű férfi tényleg arrogáns, önző, rideg?
Figyelt kérdés
2015. febr. 26. 01:27
11/15 A kérdező kommentje:
Szerintem ban benne valami.Tobb szuz ismerosom ilyen kimert rideg
2015. febr. 26. 16:39
12/15 A kérdező kommentje:
van*
2015. febr. 26. 16:39
13/15 anonim válasza:
Szerintem ez meg úgy működik kedves kérdező,hogy te elolvasol valamit,és automatikusan rávetítted arra az emberre.Ez minden csillgjegynél így működik.Sokat foglalkozól vele és automatikusan ezeket a hibákat fogod benne keresni,vagy éppen jó tulajdonságokat.
Én is szűz jegyben születtem és férfi vagyok,de érzelmes vagyok,segítőkész az emberekkel,főleg a párkapcsolataimban és a családommal kapcsolatban.De szeretek ismerkedni és sok emberrel megértem magam,közvetlen vagyok és nem rideg.Sőt sokszor én kezdem az ismerkedést.Ne haragudjál,de így beskatulyázni embereket egy kicsit sértő szerintem,bármilyen csillagjegyről is van szó.Egy halak,egy kos vagy egy bika nem lehet arrogáns?Ne legyél buta kérdező...
14/15 anonim válasza:
Igen, én is olvastam, hogy a Szűz az Ikrek (van egy harmadik is, de sajnos nem emlékszem) szóval ezek a jegyek igenis önzőek. És ezt meg is tapasztaltam. (A Szűz jegyűek önzetlensége álca.)
15/15 anonim válasza:
Ez a horoszkópom, és férfi vagyok, de ez változó igazából. Én inkább Dr puszil és Mr f**znak írnám le magam. Mikor hogy érzem magam, de a ridegség stimmel. Persze mindig törekszek tapintatos lenni, és segítőkész, önzetlen(bár nem biztos hisz ha segítek utána elvárom én is hogy ott legyél ha szükségem van rád, vagy nem leszünk jóban de ez szerintem csak sajátos vonásom). Egyébként általában nyugodtnak, kedvesnek, nagy szívű embernek szoktak jellemezni. Aki figyel minden szavára hogy jót mondjon jókor. Utóbbi munkahelyemről úgy búcsúztak el tőlem hogy én vagyok a legjobb kolléga. Voltak ám eléggé alpári megjegyzéseim is, de egyáltalán nem számított rá senki, és a főnök vörös arccal jött oda és látszott rajta hogy imádta. Amúgy ha nő lennék magammal lehet nem állnék szóba mivel nagyon csúnyán a fájó pontokra tudok csapni, és veszekedésnél szó szerint mindent felhozok minden hibádat, és nem érdekel hogy hogy végződik a veszekedés csak hogy a másikat bántsam a szavaimmal. Persze ehhez eléggé meg kell bánts, vagy kellően fontosnak kell legyél hogy ezt kiváltsd. Persze simán lehet hogy ez is csak a sajátos vonásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!