A bak (férfi) és a rák (nő) kapcsolata milyen? Akár baráti vagy szerelmi?
Napjegy: Bak, Aszcendens: Nyilas
Napjegy: Rák, Aszcendens: Skorpió
Szerintetek a Rák nőt csak hitegeti a Bak férfi, hogy legjobb barátok, illetve lehet, hogy többet éreznek egymás iránt, mint barátság?
Esetleg a Bak képes lehet csőbe húzni a Rákot?
Mik a tapasztalataitok?
(
UI: csak olyanok írjanak akik hisznek ebben)
A Rák nő manipulálja a Bak férfit. Ez alapeset. Tisztelet a kivételnek.
A Nyilas lelkes, jön, lát, győz, társasági ember, tekintetét az egekbe veti.
A Skorpió kizárt, hogy ezt el tudja viselni hosszú távon.
Kész is a motiváció.
Bizonyára nagy szerelem lehet, amig a Skorpió "lovagol" a nyilas ideáin.
Értem.
Köszi a válaszokat.
Igen a rak nagyon manipulativ ugyanis en is az vagyok, de nem “direkt.” SAJNOS olyan dolgokat latnak belem amin mindig csak mosolygok es lebegni hagyom a sajat meglatasaban..! Aztan jon a pofara eses hogy hoppa...!
Evekig koslatott utanam egy bak jegyu ferfi skorpio aszcendenssel...!
En a megszerencsesebb helyzetert bika aszcendensu vagyok...!:-D
Szamomra tulaagosan is sablonos volt, pedig amit a bak megteremt biztonsagot az tenyleg ugy van! Mindenem meglehetett volna... de ez keves volt mert mar meg volt mindenem...! Mar csak halmoztam a dolgokat, ruhakat, parfumoket, utazasokat, szorakozasokat..... O pedig ebben egy kapatnyelt ember volt..! Arrol nem is beszelve hogy egyfajta vilagban elt es ragaszkodott a hulyesegehez amihez nekem nem volt kedvem hogy kibillentsem onnan, nem mozditott meg bennem...!
Meg mindig kitarto volt velem ami becsulendo!
De osszejottem egy bika jegyu es rak aszcendensu egyennel akit nem mondom hogy nem kell terelgetni kicsit! De tudja velem elvezni a dolgokat! Es nem sablonosan eli a maganak megalmodott alomvilagat..!
Nekem oroszlan holdam van ennek fejebe... halmozok minden fajta gyonyort amit csak meg lehet kapni...!!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!