Skorpió nő, hogy viselkedik?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat kérnék leginkább! :)2015. febr. 6. 10:49
11/12 Dietrich válasza:
Ahogy a skorpió férfi. Megvan a pozitív és negatív oldala mint mindenki másnak. De leginkább a kettősség és a végletek jellemzik. Vagy odáig vagy érte, vagy belefolytanád egy kanál vízbe. Akit kedvel / szeret azért mindent megtenne, akár az életet is feláldozná. Nagy hűséges és ragaszkodó, de nem tűri az árulást. Lehet, hogy évek után, de megbosszulja. Erős a szexuális kisugárzása, ezért tipikus "végzet asszonya" típus. De, hogy ne csak szépet mondjak: manipulatív és szokszor agresszív. Minden apróságon besértődik és nehezen lehet kiengesztelni. Nem haragtartó, de nem is felejt. Hajlamos túlzásokba esni.
12/12 anonim válasza:
Én skorpió nő vagyok.Azaz lány,15 éves leszek idén.Beképzelt vagyok,makacs,de nagyon tudok szeretni,érzékeny vagyok,és önzetlen.A gyenge emberek nem tűröm.Van egy osztálytársam,csaj,skorpió a csillagjegye..na rá semmi nem illik a skorpiókról,a skorpiók állítólag gyönyörűek,és dagadt és bűnronda,és gyenge. nem bírja megvédeni magát..kikészítem...meg se próbálja megvédeni magát.de a baráátaimért mindent megteszek.amúgy az aszcedens és a holdjegy is számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!