Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit kezdjek egy rák férfivel?

Mit kezdjek egy rák férfivel?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet megszerezni, elcsábítani, megtartani?

Még csak kezdeti szinten ismerjük egymást, vonzalom már van.

Féltékennyé érdemes tenni, vagy ellenkezőleg, láttatni kell, hogy kell nekünk?

2015. jan. 27. 21:01
1 2
 11/14 anonim válasza:
26%

A 7-es válasz a többi 11 horoszkópra is igaz. Meg az orál is.

egy bak férfi.

ja, ha egy zsírdisznó, ne vidd kirándulni, inkább cumizd le! (vagy csak a másik horoszkópúak dagadtak?)

2015. jan. 28. 15:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Készítsd el pár egyéb tengeri herkentyűvel... de most komolyan szerinted mit számít? Kölcsönös szimpátia megvan? Akkor mit foglalkozol ilyesmivel, lehet életed szerelme lenne közbe meg dobnád mert épp xy horoszkopban született.
2015. jan. 29. 04:16
 13/14 anonim ***** válasza:
48%

1#!

Az mi az a lecidázni?

2015. jan. 29. 12:12
 14/14 anonim ***** válasza:
50%
Nekem a bátyám rák. Kajával bármit el lehet nála érni. Viszont ne etesd túl sokat, mert tényleg megeszi, aztán lelkiismeret furdalása lesz, hogy hízott. Az én bátyámat az exe nagyon szerette tömni (főleg sütivel, mivel a bátyám nagyon szereti a sütiket), 10 kilót hízott, hiába mozgott rengeteget. Persze a szakítás után gyorsan leadta, mert én nem kényeztetem el ennyire. :D
2015. jan. 29. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!