Volt itt valakinek rák férfivel dolga? Mit kell róla tudni?
Párom rák, én halak.
17 éve élünk boldog házasságban.
Nagyon figyelmes, kedves, türelmes, de nem hiszem, hogy ezek a tulajdonságok függnek a horoszkóptól.
Csak egy ostromlóm volt rák. Nagyon vicces, kedves, végtelenségig kitartó. A céljai is egyeztek az enyémmel, vagyis hűségesen szeretni egy valakit. (Én nyilas vagyok.)
Sajnos zavart a nagy korkülönbség, és hogy egyszer már elvált. A személyisége tetszett csak.
Mi mindketten rákok vagyunk :) Tökéletes harmónia mindenben - csak így tudnám jellemezni a kapcsolatunk.
Kedves, gondoskodó, odafigyel mindenre, nagyon fontos neki a család. Ezenkivűl ambicós, úgy a munkájában mint a magánéletben. Sokat sportol, odafigyel a környezetére.
Egyetlen negativumként a makacsságát tudnám felhozni. Ha valamit elhatároz, abból nem enged. Mondjuk ez az én párom esetében leginkább az ételek közötti válogatásában mutatkozik meg, ennél nagyobb baja meg sose legyen:)
Egy rék férfi jelentkezését várom, hogy legyen vele dolgom és elmondhassam a tapasztalataimat!
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!