Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen a rák nő? Mi a vélemény...

Milyen a rák nő? Mi a véleményetek a rák nőkről?

Figyelt kérdés

2014. dec. 6. 10:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ, hogy milyen kapcsolatban állsz vele...

-Ha a pasija vagy, de nem hosszútávra tervezel vele, akkor jó, kedves, bájos, készséges, alkalmazkodó, és bár nagyon igényli a drága ajándékokat, annyira nem vészes.

-Ha a férje vagy, akkor nehéz helyzetben vagy... Akkor már bebiztosítva érzi magát, úgymond kipipált, hogy megvagy neki, és nem "dolgozik" a jó kapcsolatért. Előjön igazi énje, leginkább szolgaként tekint rád, hisztizik, zsarol, ha nem csinálsz meg neki valamit, akkor azt mondja, hogy nem is szereted... Az a jó, hogy jó csicska vagy, igazi papucsférj, aki szeret rabszolga lenni, és akinek elég annyi, hogy papíron együtt vagytok, de otthon már a gyerekek születése után gyakorlatilag külön is alszotok. Csak semmi bújás, semmi ölelés. A rák nő rideg.

-Ha a gyereke vagy, akkor a legszerencsétlenebb gyerek vagy. Az egész gyerekkorod egy fagyos családi hangulatban telik, rettegsz minden alkalommal, ha 4-est kapsz a suliban és nem 5-öst, ha nem úgy sikerült valamit megcsinálnod, ahogy rák anyád is jónak látná. Semmi őszinte baráti kapcsolat köztetek, minden tabu, hiába vársz, hogy majd egyszer leülhess vele mindent nyíltan megbeszélni, erre sosem fog sor kerülni. Ha mégis belekezdesz valami számodra fontosba, akkor alapot adsz neki, ami miatt kigúnyolhat. Megérteni sosem fog semmiben. Jobb ha van egy igaz barátod vagy egy felnőtt ismerősöd, akivel mindent megbeszélhetsz anyád helyett! És ha felnőtt leszel, akkor hamar menekülj otthonról!

A rák nő a saját családjában egy uralkodó, dirigáló hisztérika...

-Ha a munkatársa vagy, a rák nő a legcukibb munkatárs. Ott aztán alkalmazkodó, ott nem veszekszik, mint otthon, ott nem nagy a szája, ott segítőkész, szorgalmas, ott esze ágában sincs dirigálni és irreális dolgokat elvárni mástól.

-Ha ismerőse, távolabbi rokona vagy, akkor hasonló helyzetben vagy, mint a munkatársai, kedves veled, igazán nem kegyetlen, szóval úgy is jó.

Jó tehát ha nem alakítasz ki szoros viszonyt vele, és szerencsés, ha nem vagy a gyereke. A rák nőnek saját maga a legfontosabb, és a saját igényei, fontos neki a családja, hogy legyen mindig körötte valaki, aki őt szolgálja. A házasság, a férje, majd a gyerekei is számára mind csak egy "pipa". Megvan és kész, utána nem becsüli már őket, miután megszerezte, vagy megcsinálta őket.

2014. dec. 8. 15:02
 12/19 anonim ***** válasza:
64%

utolsó:

ez egy kicsit erős, de van benne némi igazság.

ridegnek nem mondanám.

az érzelmi élete olyan mint egy hullámvasút, ezért tűnik ridegnek, elrejti az érzelmeit, elbújik a páncélja mögé.

szereti ha erősnek tűnik, de valójában néha elengedné magát és kimutatná az érzéseit.

2014. dec. 8. 23:06
 13/19 anonim ***** válasza:
64%
Abszolút nem rideg a rák nő, ezt nagyon elírtad... Én is az vagyok, és ragaszkodom a páromhoz, nagyon szeretem, soha nem gondolnék ilyenre, hogy külön aludjak tőle...
2014. dec. 9. 08:32
 14/19 anonim ***** válasza:
64%

Én inkább befeléfordulónak mondanám,aki nem mindig tudja kimutatni,és sokszor nem is akarja kimutatni az érzéseit,inkább a páncéljába bújik.

A külvilág elől védi így magát,mert érzékeny,és sérülékeny.

Nyilván rossz tapasztalatból írta ezt a sok negatívumot a Rák nőről, a kettővel előtti hozzászóló.

Ahhoz több rákot is kellene ismerni, nemcsak 1 ilyen tapasztalat alapján alkotni véleményt....

Nekem is elég lesújtó véleményem van pár jegyről,pl. az ikrekről,de én többet is ismerek.De általánosítani azért nem kell.

Egyébként a Rákról a "hivatalos" horoszkóp azt írja, a legcsaládszeretőbb,legnőiesebb jegy, hűséges,és jó anya ,feleség...

nyilván közük is vannak kivételek...

2014. dec. 9. 12:37
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

"Egyébként a Rákról a "hivatalos" horoszkóp azt írja, a legcsaládszeretőbb,legnőiesebb jegy, hűséges,és jó anya ,feleség..."

Az a baj, hogy ezt el is hiszik magukról,továbbá ezzel győzködnek másokat, s nem pedig a tetteikkel.

Nőiesnek nőies, de a hűség már inkább megszokás vagy valami álca a részéről, nem igazi hűség, ami szereteten vagy szerelmen alapul. Ha pedig családszerető lenne, akkor nem gyilkolná a családtagjai szívét... Feleségnek nem való, anyának még úgyse.

A jó, legjobb anyák inkább a mérleg, bika, nyilas, esetleg bak nők között keresendők, az ő többségük valóban jó anya, a rákoknál ritkábban fordul elő.

Nem kell mindig a ki tudja kik által leírt általános jellemzéseknek hinni. De hát csekkoljátok! Ha elolvassátok a rátok vonatkozó jellemzéseket, hát mennyi téves vagy teljesen ellenkező infót találtok benne??? Így van ez a rák nők jellemzésével is. Nem valós...

2014. dec. 9. 15:34
 16/19 anonim ***** válasza:
Kedves de szigorú, család-centrikus, nagyon sértődékeny.
2014. dec. 13. 10:15
 17/19 anonim ***** válasza:

"A jó, legjobb anyák inkább a mérleg,.."

Erről anyám tudna mesélni, hogy milyen volt egy mérleg nő gyerekeként. Lusta, ágyból parancsolgató, mindnekit kibeszélő disznó volt, aki rabszolgának tartotta őt. Háziasságnak semmi nyoma. Karácsonyi ajándék az volt, hogy a szekrényből kivett egy terítőt. Ha pedig nekünk, az unokáknak hozott valamit, azt anyámékkal kifizetette.

Egyik volt tanárnőm is mérleg anya, az is csapnivaló.

2014. dec. 16. 19:58
 18/19 anonim válasza:
Én 3 rák őt is ismerek. Az a közös bennük, hogy sokat beszélnek, sokszor meggondolatlanok, és sokat okoskodnak. De nagyon viccesek :)
2015. márc. 1. 21:05
 19/19 anonim ***** válasza:

Hat,enram az elobb felsoroltakbol egyil se jellemzo

:)

Nem szeretek sokat beszelni,de azt sem akinek be se all a szaja...inkabb jo hallgatosag vagyok...

Okoskodni plane nem.meg abban sem amit biztosan tudok.

Donteni pedig inkabb nehezen dontok,es sokat filozok,jo lesz e,nem vagyok meggondolatlan.

Ja,es meg az ascendensem is Rak..

2015. márc. 2. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!