Nagyon egyszerűek.Mind külsejüket, mind természetüket tekintve.Nem nagyon van stílusérzékük.
Azt figyeltem meg, hogy többen közülük, eléggé instabil személyiségek.Könnyen válnak pl az alkohol rabjává.
Szinte csak jó...!
Jófejek, segítőkészek, figyelmesek, mások érdekeit általában előbbre veszik a magukénál, gondoskodók, viccesek, nem panaszkodnak és hisztiznek, nagyon őszinték és nyugodtan lehet nekik hinni, megbízhatóak, nem trükköznek és ravaszkodnak, nincs bennük rosszindulat, jó az igazságérzetük, képesek lemondani. Párkapcsolatban is jók, mert nemcsak háziasak, de szenvedélyesek és tudnak rajongásig szeretni, hűségesek is. Gyerekeik szeretik, mert barátként is tekinthetnek rá.
Amit az első válaszoló írt, az pedig téves, egyáltalán nem jellemző rájuk, hogy alkohol rabjává válhatnak! Agyban nagyon erősek, és bármi nehézség van az életükben, azt elfogadják, együtt tudnak élni vele, derűsek és optimisták, ezért ha bánatosak, akkor nem zuhannak alkoholizmusba, hanem továbblépnek, és próbálják elfelejteni a rosszat. Nézz meg mondjuk egy bika vagy rák nőt, ők például tipikus alkoholista vagy más szenvedélybeteg jelöltek! jön egy kis nehézség és már bőgnek és le sem tudják tenni a pálinkás üveget. A nyilas nők nagy része egyáltalán nem ilyen... Ha pedig időnként mégis "belekezd" valami szenvedélyfüggő tevékenységbe, akkor még az elején képes kiszállni belőle egyik napról a másikra, mert nem hülye.
Van nyilas nő a családomban, és több is az ismerőseim között, nem a levegőbe beszélek! A leendő feleségem is nyilas, csak még nem sikerült meghódítanom. :)
A nyilas nőkről és a nyilas férfiakról is nagyon rossz a véleményem!
Nagyon helyes, hogy vezérüket "felmagasztalták"! (Szálasi- akasztás)
Nagyon jo nok,csak hutlenek es folyton szakitanak,viszont Cserebe jokedvuek,ertelmesek,szenvedelyesek es baromi intelligensek.
Ha beleszeretsz egy nyilas nobe....sok sikert a megtartasahoz:-))Jaaaa es nem anyagiasak:-)
Tény, hogy jókedvűek, szenvedélyesek és tettre készek, ezt abból is tudom, hogy édesanyám is Nyilas. Asztrológusként vizsgálva azonban megjelenhet még bennük a szétszórtság és némi gőg, amiről nekik nincs is tudomásuk, hiszen olyan naivak. Tűz jegyként teljesen természetes számukra, hogy nekik van igazuk. Ezzel együtt segítőkészek, és van bennük vezetői ambíció, ha nem is karrieristák.
Egyébként sok igazságot írtak már az előttem szólók, csak szerettem volna ezzel kiegészíteni a tulajdonságok listáját.
Üdv: Szofril
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!