Mi a véleményed a nyilas nőkről?
Szeretem a nyilas nőket,mert sok bennük a kellem,és érzékenyek azzal akit igazán megszeretnek!
Az oroszlán jegyű férfi lehet rájuk nagy hatással!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
Utolsó válaszoló! Ez mind igaz rám is. Nekem a mostani szerelmem kos. Tényleg nagyon önző. :/ De remélem eljutunk egy komolyabb fok is ig, mert amit az utolsó előtti hozzá szóló írt a végén az rám is igaz. Ha szeretek valakit ennyire, akkor alávetem magam az akaratának, mert szeretem, és nem akarom elveszíteni. Sokszor szembe jutott már az is, hogy a barátság talán jobb lenne vele, és csak így tarthatom meg, ha nem akarom elveszíteni, de mivel beleszerettem ezt egyenlőre nem akarom elfogadni.
11:33
"Édesanyám nyilas! Imádom a nyilas anyukámat! Minden jót ami elképzelhető ellehet mondani róla. Családcentrikus, örök megoldó alkat. Szívós, kitartó, és roppant jó észjárású. Mindent el tud intézni, a legborzalmasabb helyzetekben is feltalálja magát, és tudja a megoldást. Apukám bak, és soha nem értették meg egymást, de anyu kitartott mindig mellette. Ő a megalkuvó, a tűrő, és alkalmazkodó."
Egyáltalán nem ilyenek a nyilas nők.Az igaz, hogy a bak nem illik hozzájuk! A horoszkóp szerint a nyilas nők: okosak, kaladvágyók, függetlenek, nem megalkuvók és nem alkalmazkodók.
Szerintem a nőknek nem kellene megalkuvóknak, tűrőknek lenniük. Ő már egy leharcolt nyilas nő...sajnálom, de még nem késő változtatni!!!
A nyilasok kerüljék: bak, szűz, halak, bika, rák.
Akik illenek : kos, oroszlán.
12:18
De ha meg én nem tűrök, akkor folyamatosan harcolunk. Ő sem és én sem vagyok hűséges. Ezt elnézzük, mindketten tudjuk egymásról. De azért vannak dolgok, amikben meg kéne alkudni, különben harcolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!