Hogyan törhetek be egy skorpiót?
Figyelt kérdés
Az olyan válaszoktól mint: a skorpió egy állat és társai légyszíves kíméljetek, személyes tapasztalat is jól jön. Látom, hogy udvarol nekem, hogyan tudnék neki segíteni, mit/miket csináljak? Mivel hódítsam meg, adjam önmagam, úgy vettem észre, hogy inkább nyerő nála az őszinteség, humor, intelligencia. Ő az a tipikus tipikus skorpió férfi.2014. dec. 1. 21:49
31/33 A kérdező kommentje:
én 16 ő 20
vagy lehet azért ilyen mert hamarosan érettségizik?
amúgy meg persze hagyom a fenébe nem kell nekem a szomorúság meg bosszú, majd ha akar valamit keres,
most nem is nagyon beszélünk
2015. jan. 23. 17:21
32/33 anonim válasza:
Felkészültél már a Himalája megmászására? :) Betörni egy Skorpiót sehogy.Inkább ő fog téged! :D Őszinteség,humor,intelligencia tényleg nyerők,főleg az első! Üdv,Egy Skorpió (35/L).
33/33 A kérdező kommentje:
okos :)
2015. máj. 3. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!