Bika nő (20L) és Ikrek férfi (21F)?
Attól mert azt írják még nem biztos, hogy igaz.
Mint az sem, amikor te vagy egy gyanús oldal 1 milliomodik látogatója és nyertél 10 000 dollárt egy USA zöldkártyával spékelve.
" Nem, nem ez alapján dönteném el, és hiszem,
hogy egy párkapcsolat tényleg nem ezen múlik.
De elbizonytalanított az a 3-4 oldal, amiket
olvasgattam, és mind állította, hogy ez biza így
van. Gondoltam, rákérdezek :)"
És miért lep meg, hogy az emberek többsége szelektálni jár az interneten? Sok ostoba van pláne a neten, ahol az ember megőrizheti az anonimitását. Nagyon sok olyan ember van, aki nem illik össze az asztrológia szempontból, de mégis tartós párkapcsolatban élnek.
Gondolom még nem tűnt fel hogy működik az egész.
Beleírják, hűtlen típus: Pasid rápillant fél szemmel az utcán egy mellettetek elsétáló csajra, erre mit reagálnál? " Jajj ez bejött jesszus. " Nem, nem jött be, csak ez a trükk. Egyszer olvasd át egy hétig a horoszkopokat egy ujságban és érdekes dolgoakt fogsz felfedezni. :)
NE ez alapján dönts! Az interneten/búlvárban leírt horoszkópok, ha van is némi alapjuk, általánosítás.
Most vagy nekiállsz, és először pl. saját magad kezded el elemezni asztrológiai szempontból-aszcendens, nap és holdjegy, bolygók, házak, és ha ez megy, akkor továbbléphetsz más emberek megismerése felé, vagy hozzá se fogj az egészhez!
Ilyet nem lehet leírni, hogy egy bika nő nem jöhet ki ikrek férfival! De kijöhet! Legfeljebb az esetek 80%-ban nem jól. És mi van, ha ti pont a 20%-ban vagytok?
Szóval vagy felejtsd el az egész asztrót, vagy mélyedj bele nem kicsit jobban.
Én se jövök ki a szüzekkel. Bak vagyok, nekem is ki kéne velük jönnöm pedig! :D
De az ikreket se csipáztam sose....
Igazából egyik csillagjegyet se bírom.
Valahogy mindig is az embereket szerettem,a szomszéd nénit, az unokatesóm, ilyesmi...;)
Hiába nulláztátok gyerekek ez még attól igaz! :D
Ha x,y találkozik és minden dolog klappol köztük, de ez a hülyeség nem mert ilyen-olyan csillagjegyű (és me' ezt meg azt írták) akkor hagyjátok egymást a továbbiakban? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!