Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Segítene valaki a születési...

Renyus kérdése:

Segítene valaki a születési képletem elemzésében?

Figyelt kérdés

Sajnos az utóbbi időben nagyon tanácstalan vagyok az életemmel kapcsolatban. Másodjára próbálkoztam meg azzal a szakkal, amelyik az álmom lett volna, de másodjára is kudarcot vallottam. Ellenben a felsőoktatásban elég magas pontszámot értem el, így elég sok szakra bejuthatnék. Azért szeretném minden hozzáértő segítségét kérni, hogy szánjon rám néhány percet. Azt nagyon megköszönném!

1994.06.23. 11:50 Kecskemét

Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!

20/L

2014. júl. 25. 11:37
 1/3 anonim ***** válasza:
2014. júl. 25. 12:24
 2/3 anonim ***** válasza:
A bemásolt link a Placidus aszrológiai program és képlet készítő , de nem elemez . Szakértő kell hozzá ...
2014. júl. 26. 21:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Ide most lehet, hogy nem asztrológia kéne. Igen én is hiszek benne valamilyen szinten, de szerintem azt, hogy mit kezdel az életeddel ne az alapján döntsd el.
2014. aug. 6. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!