Ha két embernek nem teljesen pontosak a születési adatai (óra-perc hiányzik), attól még lehet szinasztria elemzést csinálni?
Ez nem válasz a kérdésre, kedves első válaszoló. Ha téged nem érdekel, vagy zavar ez a téma, ne látogasd. Én is elkerülöm azokat a témákat, amiben érdektelen vagyok.
Én erre most kíváncsi vagyok, azért tettem fel kérdést, ha nem lennék rá kíváncsi, nem tettem volna fel, hogy miért vagyok rá kíváncsi, az meg nem a te dolgod. Hogy mennyire van értelme vagy sem, az lényegtelen. Ha nem tudsz egy kérdésre érdemi választ adni, akkor inkább ne írj semmit.
sztem nem mert nem tudod a házakat pontosan meghatározni
és az aszcendenset se
és sztem a fokszámokat se
Tehát ha pl. a szüleimé érdekelne, vagy a szüleim velem való kapcsolata ezoterikus vonatkozásban, arra nem tudnék elemzést készíttetni, mert nekik hiányzik az óra-perc infó? Anyai nagyanyám még a nevét se tudta rendesen bediktálni szüléskor. Olvastam arról, hogy elvileg más dolgokból is lehetne pontosítani a képletet, ez mennyire valós?
Egy időben végeztem családfakutatást, az egyik vonalon eléggé problémás visszakeresni az adatokat, mert nem pontosan jegyeztek fel mindent vagy elvesztek a feljegyzések, már nem emlékszem pontosan, a lényeg, hogy sajnos akadtam már meg ilyen hiányosságok miatt, nagy kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!