Honnan lehet megtudni percre pontosan a születési időt, ha a családomban senki nem emlékszik?
úgy nem hiszem hogy lehet...
én 11:11-kor születtem nem volt nehéz megjegyezni...
egy időben fellendült az érdeklődés a pontos születési idő után, akkortájt volt lehetőség h bizonyos összeg ellenében a kórházi archivumokból előszedjék az aktákat pontos születési idővel.
Szerintem ma is kell h legyen ilyen lehetőség, kérdezd meg a kórházat hol születtél :)
Ha nem tudod, hogy mikor születtél, az asztrológusok napkelte horoszkópot szoktak készíteni (attól függően, hogy aznap mikor kelt fel a Nap), de olyanról is hallottam már, aki reggel 6 órára számol ilyen esetben.
Egyébként van olyan asztrológiai szoftver, amivel lehet időpont-korrekciót számolni, már megtörtént életesemények (házasságkötések, gyermekek születése a családban stb.) alapján. Ha foglalkozol ilyesmivel, priviben szívesen megírom, hogy melyik ez a program.
Mindig feljegyezték ezeket az adatokat?
Az, hogy az anyának tudnia kell, érdekes kérdés, nekem anyai nagyanám a nevét se tudta rendesen bediktálni, így anyukám születési anyakönyvében az édesanyja neve rosszul szerepel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!