Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi lehet Benedict Cumberbatch...

Ryssa kérdése:

Mi lehet Benedict Cumberbatch aszcendense? Illetve ha nincs pontos születési adat, vagy nem tudjuk olyan meghatározó események pontos dátumát amelyből kiszámítható lenne, akkor megjelenésből fölösleges ilyesmit "találgatni"?

Figyelt kérdés
Az említett színész nap jegye amúgy Rák.Nekem van egy olyan érzésem,hogy Mérleg az aszcendense,bár gyanús volt a Skorpió is.Valahogy megjelenése alapján erre a két jegyre tippelnék leginkább.Tudom adatok hiánya miatt ez nem reális és "leellenõrizni" sem nagyon lehet,hiszen nem ismerjük,csak azt az oldalát amit a közönségnek mutat.Én személyszerint õszintének látom,így lehet hogy a hétköznapokban is olyan mint amilyennek az interjúkban mutatkozik,de kíváncsi lennék azért az aszcendens jegyére vagy arra más mit gondol ezzel kapcsolatban,mennyire lehet helyes a tippem.Amennyiben érdekel valakit írhatok többet a színészrõl,esetleg arról mibõl jött nekem a Mérleg aszcendensnek.Minden választ és hozxászólást elõre is köszönök! :)

2014. febr. 4. 03:08
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Talán vidra ? :)
2014. márc. 6. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!