Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kinek mi a csillagjegye? És...

Kinek mi a csillagjegye? És melyik jegy szimpatikus, melyikkel ismerkednétek?

Figyelt kérdés
Én rák vagyok, tetszenek a rák, oroszlán, halak, szűz tulajdonságai. 20/F
2014. júl. 11. 12:17
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Elözö vagyok.Akikkel jelenleg jóban vagyok: mérleg, bika, nyilas, skorpió, oroszlán, szüz.De igazán nem ezen múlik a jó kapcsolat.Akárkivel kilehet jönni, ha megtalálom a közös nevezöt.
2014. júl. 20. 09:43
 32/33 anonim válasza:

Én Halak vagyok Ikrek aszcendenssel, nem tudom a holdjegyemet meg a deszcendensemet sajnos, pedig nagyon érdekelne :(

Akik szimpatikusak nekem : Bika - nagyon jókat lehet velük beszélgetni, tetszik a nyitottságuk és a jó kommunikatívságuk, családiasak, általában pozitív a kisugárzásuk, barátságosak :) Persze nem az van hogy nekik soha nem lehet rossz napjuk és sose lehetnek zárkózottabbak, de imádom megvigasztalni őket és ezt ők is értékelik a szeretetükkel, ez számomra nagyon becsülendő.

Szüzek is intelligensnek tűnnek, van pár Szűz ismerősöm akik kissé elvontabbak, szeretik a művészetet, a verseket, irodalmat, spiritualitást is részben figyelik, de amúgy egy kicsit távolságtartóak. Jó bevallom, ha valaki rám nézne nem mondaná, hogy amúgy könnyen alakítok ki kapcsolatokat, szóval lehet ez is csak álca :D

Bak - tetszik a gondolkodása, általában megbízhatóak, ami engem kicsit riaszt hogy nagyon maguknak valóak..

de amúgy Rákokkal is jól kitudok jönni főleg ha lelkizés van előtérben, de ha erre alapozunk akkor tulajdonképpen mindenkivel jól kitudok jönni :)

2014. júl. 21. 00:18
 33/33 anonim ***** válasza:
Ikrek vagyok, és nyilas lányokkal ismerkednék:)
2021. nov. 28. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!