Kinek mi a csillagjegye? És melyik jegy szimpatikus, melyikkel ismerkednétek?
Nyilas vagyok és bár mindig is egy hullámhosszon voltam a többi tüzes jeggyel, sajnos mostanában eléggé taszítjuk egymást, remélem, csak egy kis ideig. Azt érzem, s már többen mondták még ezt személyesen is, hogy két tűz jegyű úgymond csak egymás szemébe kell nézzen és már megmozdul valami, s ezt nem csak a szexre érthető, hanem teljesen átlagos témákról való hosszú dumálásokról is. Egyszer egy Oroszlán sráccal 7 órán keresztül egyfolytában csak dumáltunk egy újévi bulin, egyszerűen mindenről szintén ugyanaz volt a véleményünk :).
Közben pedig a levegő jegyűekkel kezdek dumálgatni, inkább vízöntőkkel, velük mindig jó a kapcsolatom, jókat beszélgetünk, viszont tudom, hogy egy fedél alatt milyenek :).
Az előző válaszolóhoz hasonlóan én is nagyot csalódtam az Ikrekben az elmúlt 1-2 évben, pedig mindent megadtam és alkalmazkodó is voltam, sok mindenben egy hullámhosszon voltunk, viszont innen is látszik, hogy a túlzott vigyor mögött mekkora sumákok és mindig aljas B tervben gondolkodnak. (ez nem csak saját tapasztalat) Nem hiába vannak rengetegszer egyedül ... Mostanában biztos mellőzni fogom őket.
Barátilag mostanában jókat beszélgetek még Halak-al, Skorpióval. Ezutóbbinak nagyon jól ismerem a rossz tulajdonságait is, amelyekről már írtak korábban ...
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a Szűz jegyű pasik miért tartják vonzónak a Nyilast :)
Nyilas vagyok ikrek aszcendenssel.
És már régóta rák a kiszemeltem :) Tudom, hogy mellette kiegyensúlyozott lennék hosszú távon.
16# :D azért jó hogy odaírtad, hogy az általad ismert nőkre érted .. kicsit zokon vettem volna ha ez nem egyértelmű. Ugyanis nem minden nyilas ku*vás.
Rák nő vagyok némi ikrek (aszcendens, Vénusz, Merkúr), nyilas (deszcendens, Uránusz, Szaturnusz) és halak (Mars, Chiron) beütéssel. Hogy ne csak napjegyet írjak.
A legjobban a halak, ikrek, bika férfiakhoz vonzódok. Velük általában nagyon jól kiszoktam jönni.
Ami a többi jegyet illeti, a saját tapsztalataim alapján:
Kos: nagyon kedvelem. Vicces, nagyon tud szeretni, segítőkész. Ha veszekszünk, akkor is csak azért, mert mindketten makacsok vagyunk.
Rák: nem sokkal jövök ki, hiába vagyok én is az. Nagyon gonoszak, utálatosak, pesszimisták tudnak lenni. Általános iskolában is rák csajok szekáltak. A normális változat viszont hűséges, segítőkész, kedves, családszerető. Mint az egyik legjobb barátnőm.
Oroszlán: az oroszlán nőket nagyon kedvelem.
Szűz: szintén kijövünk, de ne kritizáljon minden apróságért, mert az nagyon idegesít. Főleg, ha még vega is és finnyáskodik, amiért húst eszek előtte.
Mérleg: 10-ből 1-et ha kedvelek. Több ok miatt is.
Skorpió: kedvelem őket. Szüleim is azok és jobbat nem is kívánhatnék. Szemétnek, gonosznak mondják sokan őket, de én eddig csak az ellenkezőjével találkoztam. Pedig nem kevés skorpiót ismerek. A skorpió férfiakhoz valamiért nem vonzódok, pedig kedvesek hozzám.
Nyilas: nagyon keveset ismerek.
Bak: kedvelem őket. Egy valami zavar, a túlzott munkamánia és az érzelmek nehezebb kifejezése.
Vizöntő: keresik a társaságom, nem tudom miért. Talán mert kapható vagyok az elvont témákra. Különösebb bajom nincs velük, de hajlamosak túl szarkasztikus megjegyzéseket tenni.
Előző vagyok.
Elnézést, ha valakit megbántottam. Akinek nem inge, nem veszi magára.
Bak nő vagyok. Ahogy nézem az első. (Bika aszcendenssel és nyilas holdjeggyel.)
A föld jegyűeket (bika, szűz) kedvelem a legjobban. És a vízöntőket. A többiek idegesítenek. Mind.
Mérleg vagyok skorpió aszcendenssel. Több bennem a skorpió mivel október végén születtem.
Szeretem a skorpiókat, az ikreket, a vízöntőket és a kosokat. Párkapcsolatban pedig a bakokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!