Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kinek mi a csillagjegye? És...

Kinek mi a csillagjegye? És melyik jegy szimpatikus, melyikkel ismerkednétek?

Figyelt kérdés
Én rák vagyok, tetszenek a rák, oroszlán, halak, szűz tulajdonságai. 20/F
2014. júl. 11. 12:17
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
50%
Ikrek lányoktól óvakodjatok!!! Általában jól néznek ki, finoman k-rvásak, de ÁLSZENT, KÉTSZÍNŰ, GONOSZ TEREMTMÉNYEK!!!
2014. júl. 11. 14:34
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Nyilas vagyok és bár mindig is egy hullámhosszon voltam a többi tüzes jeggyel, sajnos mostanában eléggé taszítjuk egymást, remélem, csak egy kis ideig. Azt érzem, s már többen mondták még ezt személyesen is, hogy két tűz jegyű úgymond csak egymás szemébe kell nézzen és már megmozdul valami, s ezt nem csak a szexre érthető, hanem teljesen átlagos témákról való hosszú dumálásokról is. Egyszer egy Oroszlán sráccal 7 órán keresztül egyfolytában csak dumáltunk egy újévi bulin, egyszerűen mindenről szintén ugyanaz volt a véleményünk :).

Közben pedig a levegő jegyűekkel kezdek dumálgatni, inkább vízöntőkkel, velük mindig jó a kapcsolatom, jókat beszélgetünk, viszont tudom, hogy egy fedél alatt milyenek :).

Az előző válaszolóhoz hasonlóan én is nagyot csalódtam az Ikrekben az elmúlt 1-2 évben, pedig mindent megadtam és alkalmazkodó is voltam, sok mindenben egy hullámhosszon voltunk, viszont innen is látszik, hogy a túlzott vigyor mögött mekkora sumákok és mindig aljas B tervben gondolkodnak. (ez nem csak saját tapasztalat) Nem hiába vannak rengetegszer egyedül ... Mostanában biztos mellőzni fogom őket.

Barátilag mostanában jókat beszélgetek még Halak-al, Skorpióval. Ezutóbbinak nagyon jól ismerem a rossz tulajdonságait is, amelyekről már írtak korábban ...

Arra azért kíváncsi lennék, hogy a Szűz jegyű pasik miért tartják vonzónak a Nyilast :)

2014. júl. 11. 14:52
 23/33 anonim ***** válasza:
Szűz, és ez szimpatikus, és ezzel érdemes ismerkedni.
2014. júl. 11. 18:01
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Nyilas vagyok ikrek aszcendenssel.

És már régóta rák a kiszemeltem :) Tudom, hogy mellette kiegyensúlyozott lennék hosszú távon.

16# :D azért jó hogy odaírtad, hogy az általad ismert nőkre érted .. kicsit zokon vettem volna ha ez nem egyértelmű. Ugyanis nem minden nyilas ku*vás.

2014. júl. 11. 18:40
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen, idővel a Nyilas nők nagyon háziassá válnak :), ha van hozzá kellő partner.
2014. júl. 11. 19:08
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Rák nő vagyok némi ikrek (aszcendens, Vénusz, Merkúr), nyilas (deszcendens, Uránusz, Szaturnusz) és halak (Mars, Chiron) beütéssel. Hogy ne csak napjegyet írjak.

A legjobban a halak, ikrek, bika férfiakhoz vonzódok. Velük általában nagyon jól kiszoktam jönni.

Ami a többi jegyet illeti, a saját tapsztalataim alapján:

Kos: nagyon kedvelem. Vicces, nagyon tud szeretni, segítőkész. Ha veszekszünk, akkor is csak azért, mert mindketten makacsok vagyunk.

Rák: nem sokkal jövök ki, hiába vagyok én is az. Nagyon gonoszak, utálatosak, pesszimisták tudnak lenni. Általános iskolában is rák csajok szekáltak. A normális változat viszont hűséges, segítőkész, kedves, családszerető. Mint az egyik legjobb barátnőm.

Oroszlán: az oroszlán nőket nagyon kedvelem.

Szűz: szintén kijövünk, de ne kritizáljon minden apróságért, mert az nagyon idegesít. Főleg, ha még vega is és finnyáskodik, amiért húst eszek előtte.

Mérleg: 10-ből 1-et ha kedvelek. Több ok miatt is.

Skorpió: kedvelem őket. Szüleim is azok és jobbat nem is kívánhatnék. Szemétnek, gonosznak mondják sokan őket, de én eddig csak az ellenkezőjével találkoztam. Pedig nem kevés skorpiót ismerek. A skorpió férfiakhoz valamiért nem vonzódok, pedig kedvesek hozzám.

Nyilas: nagyon keveset ismerek.

Bak: kedvelem őket. Egy valami zavar, a túlzott munkamánia és az érzelmek nehezebb kifejezése.

Vizöntő: keresik a társaságom, nem tudom miért. Talán mert kapható vagyok az elvont témákra. Különösebb bajom nincs velük, de hajlamosak túl szarkasztikus megjegyzéseket tenni.

2014. júl. 11. 21:48
 27/33 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Elnézést, ha valakit megbántottam. Akinek nem inge, nem veszi magára.

2014. júl. 11. 21:49
 28/33 anonim válasza:

Bak nő vagyok. Ahogy nézem az első. (Bika aszcendenssel és nyilas holdjeggyel.)

A föld jegyűeket (bika, szűz) kedvelem a legjobban. És a vízöntőket. A többiek idegesítenek. Mind.

2014. júl. 12. 20:24
 29/33 anonim válasza:

Mérleg vagyok skorpió aszcendenssel. Több bennem a skorpió mivel október végén születtem.

Szeretem a skorpiókat, az ikreket, a vízöntőket és a kosokat. Párkapcsolatban pedig a bakokat.

2014. júl. 16. 18:01
 30/33 anonim ***** válasza:
Halak vagyok bak aszcendens halak holdjegy,kos chiron,bika mars,mérleg uránusz és plutó,bak vénusz. Én általában mindenkivel megtalálom a közös nevezöt.
2014. júl. 20. 07:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!