Mért nem értem meg a mérleg nőket?
Tisztelt gyakorikérdés.hu tagok !
Olyan fura dolog történt velem eddigi életem során a mérleg nőkkel kapcsolatban.Én Rák férfi vagyok.
Tavaly az idegeimre ment egy mérleg nő.Párnapja megint egy,és előtte is három !
Úgy vettem észre,hogy ezek vonzódnak a horrorhoz !
okos Criminal Case játékot játszák,dextert néznek,és olyan történetet írnak le és osztanak meg a facebookon,és más oldalakon,hogy a hátam borzong ettől ! Miért van ez ? Itt egy példa: Tavaly egy olyan írást osztott meg az egyik,hogy a fiú szerelmes volt egy vak nőbe,és a saját szemét oda adta hogy a lány láthasson,a lány meg nem viszonozta a szerelmét.Akkor azt mondta hogy gyönyörű történet...Én meg,ez dehogy gyönyörű,ez pokol !Ez a viszonzatlan szerelem ez nem jó !!! Pár napja ismtelte a múlt önmagát.Másik mérleg nő.Imát kért egy kislányér akinek a szeméről leváló félben van a retina.Atya úr isten mondom ! Aztán érdeklődtem tőle,hogy javult-e a kislány állapota,ismeretlenül is sajnáltam azt a kislányt ! Erre megírta hogy a kislány egyik szemét már tavaly kivették,és a kislány bátya megvakult pár éve! Én nem értem ezeket a mérleg nőket (Tisztelet a kivételnek !).Miért vonzza őket az, amitől én irtózom ?! Genny,vér,halál ezektől a szavaktól is már borsódzik a hátam.Miért ilyenek ,miért ?! Mintha mind valami bűnügyi helyszínelő lenne ?...Esküszöm nem értem ezeket,és azt sem tudom most hogy ez az utóbbi eset valóban igaz,vagy az ő belső lelke vonzódik az ilyen véres dolgokhoz,és ezért írta ezt.Felkavarta az érzéseimet teljesen !Nektek mik a tapasztalataitok ?
Nem tudom mennyire van köze ennek az egészhez, de volt régen egy olyan mérleg pasim, aki mellett állandóan baleseteket szenvedtem.
Biciklivel túl gyorsan ment, én próbáltam követni de nekem az a gyorsaság már nem volt biztonságos, nem tudtam néha kigondolni hogy mit csináljak amikor jött egy bazi nagy lyuk a földben, vagy szembe egy másik bringás egy keskeny úton. De őt ez nem érdekelte, csak hajtott ezerrel és siettetett. Ezért párszor repültem mögötte 2 métereket a bokorba, vagy ide-oda.
A haverjaival is elment motorozni és a kanyarban páran megcsúsztak, ő be sem akarta várni őket.
Egyszer lázas voltam és nem volt kedve lemenni a gyógyszertárba, hiába nyávogtam neki, hogy menjen már. Aztán mire már 40 fokra felment a lázam, addigra jött haza a lakótársa, akinek volt otthon lázcsillapítója és ő adott. Egyszer szánkóztunk, leestem mögüle, erre megfogta a lábam és húzott végig az éles jégperemen, velem fékezve a szánkóját. Ez értelmes volt, mert utána nem bírtam felkelni a földről. Egy ilyen nagy jéghegyről mentünk le, nem is rendes hó volt rajta, de azt is ő akarta. Aztán siettetett, hogy keljek már fel, mert ő már kezd fázni.
Szerintem hiányzott belőle valamiféle átérző képesség.
Ha lett volna benne ilyesmi, akkor talán odafigyelt volna rám.
"A nyilas az olyan honleány típus,olyan magyar vagyok !"
Különösen a szváziföldi, novemberi Nyilas lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!