A bak nő meghódítása, és jellemzése a szerelem terén?
Csakis fegyverrel!!!
És akkor később hivatkozhatsz arra, hogy ez bizony baklövés volt...
:-DDD
Hmm, gondolom nem lehet könnyű dió!
A bakok általában okosak, kitartóak, makacsok, ragaszkodnak az elképzeléseikhez, nem igazán befolyásolhatóak. Nagyon a biztosra mennek, eléggé szigorúak és van, hogy hamarabb ítélnek, mint ahogy valóban megismernének valakit vagy valamit.
Szóval alapvetően felelősségteljes és megbízható embereknek tartom, de vigyázni kell náluk, mert elég egy kis baki és már leírtad magad náluk, utána már nem nagyon fognak érdeklődni irántad.
Én pl nyilas vagyok és azt vettem észre, hogy azok a bakok, akik nem ismernek, csak távolabbról, és éppen olyan szituban ismertek meg, ahol bohóckodtam, viccelődtem, hülyeségeket beszéltem, azok utána nem nagyon keresték a társaságomat, vagy legalábbis szorosabb kapcsolatra nem törekedtek, mert abból a néhány felszínes hülyeségből kialakítottak rólam egy képet, és az igazi valómról pedig fogalmuk sincs, nem jutottak el addig, hogy megismerjék. Talán ez azért lehet, mert ők maguk nagyon merevek, és ennyi kis hülyeséget sem engednek meg maguknak, és abból indulnak ki, hogy aki meg igen, az eleve mindig olyan, nem tudom.
De azért ettől függetlenül jófejek, ha sikerül közelebbről megismerni őket és viszont. Humoruk is van, de az is biztos, hogy eléggé kemény és sértőnem ható tud lenni a humoruk, még akkor is, ha az a bak egy nő! Ezeken nem kell megsértődni! Ha humorizálnak, az már bókolás a részükről, kivéve persze, ha valaki annyira hülye, hogy a bak is kicikizi.
Ha szerelmes is, úgy tudom nem fog nagyon látszani rajta, és sosem fog csöpögni belőle szerelmi vallomások sora, az a fajta, aki nem képes kimondani a szeretlek szót.
Úgyhogy legyél komoly, ne bohóckodj sokat, udvarolj kitartóan, tűnj megbízhatónak, és ne vedd zokon, ha nem túl romantikus! Ha veled van, akkor azért szeret és hűséges lesz.
én bak no vagyok, de utolso tokéletesen leírta mi is jellemzo erre a jegyre.
szerintem kérdezo keress mást, mert te egy ilyen novel nem leszel boldog.
a bak érzelmes, de ki nem mutatja.legalábbis én ilyen vagyok.
A bak a szellemisége ezen jegynek. Jellemzője, hogy energiaszegény. Ez abban nyilvánul meg, hogy nem fejezi ki érzéseit egészen addig, amíg nem kap elég energiát. Mivel ezt önmagából nem tudja meríteni nagy energiájú csillagjegyek illenek hozzá. Oroszlán, skorpió, kos.
Testisége a rák. Ez azt jelenti, hogy egyszer lent egyszer fent. Sokszor dolgokat a végén kezd nem az elején. Türelmetlen tud lenni és van, hogy hamar elfárad. Ugyanakkor nagy energiájú partnerrel önfeláldozóvá válik. Teljesen alá tudja magát rendelni másnak, hogy általa előrébb jussanak.
Lelkisége mérleg. Ez azt jelenti, hogy mindent mérlegel, ami fontos révén, hogy energiaszegény. Ugyanakkor igazságos, döntései megalapozottak. Az egyensúly neki nagyon fontos, ezért nem szeret kockáztatni. Nem érdemes többet várni tőle mint amennyit kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!