Bak férfi "meghódítása"?
Testvérem is bak, de őt nem kell meghódítani, ő lép. Gondolom az erőteljes ikrek, oroszlán beütés miatt. Szóval ne a napjegyre hagyatkozz, hogy ő bak. Ha látszik rajta, hogy tipikus bak, vagyis olyan bizalmatlan, csendes típus, akkor viszont türelmesnek kell lenned. Kevés emberben bízik, neked is ki kell érdemelned. Bizonyítsd be neki, hogy számíthat rád, megbízhat benned. Légy vele gyengéd és figyelmes. Lehet, hogy a bak kívülről ridegnek tűnhet, de ez csak az álca. Belül egy érzékeny, bizonytalan lélek lakozik, amit nem mutatnak meg akárkinek. Sótlannak
tűnhet, de remek humora van. Szerintem csak azért nem ír még rád, mert nem biztos teljesen a szándékaidban. Nem tudja, hogy megbízhat-e benned. Írjál neki nyugodtan és amint összeszedi magát, utána már
ő fog írni neked. Ugyanígy voltam egy skorpió fiúval. Nagyon gyáva volt eleinte szegénykém, de nekem tengernyi türelmem van és amúgyis a félénkékre bukok :)
Én inkább azok elől menekülök, akik a horoszkópjuk alapján ítélnek meg embereket.
Nem lehet, hogy a srác is ezért lépett le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!