Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak férfi "meghódítása"?

Bak férfi "meghódítása"?

Figyelt kérdés
Tetszik nagyon egy Bak fiú,hétvégén találkoztunk,mondta komoly kapcsolat "szeretne velem". De viszont tegnap óta nem is beszéltünk,olvastam "róluk",hogy nagyon falat húznak maguk köré.Ha én nem írok rá akkor ezek szerint ő nem is fog?
2014. jún. 8. 15:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
42%

Mar megbocsass de a nagy redvás lóf...szt !

Én Bak vagyok és gyakorlatilag egyik leírt tulajdonság sem illik rán,sem a stintén Bak nagyanyámra. Vagy vegyük pl. a kínai horoszkópot,köze nincs az európaihoz..

Ebben hol lenne az igazság? Megalapozatlan,sose bizonyított tények,babonák.

Ami miatt igazán zavar hogy nem mint embert akarod megismerni hanem mondanak róla valamit,te azt elhiszed és azután belemagyarázod a viselkedésébe. Hiába tesz bármit,ha te hiszel a horoszkópban akkor olyannak fogod látni..látatlanba megítéled.

Ez a veszélyes az ezotériában.

Hogy rámehetnek emberi kapcsolatok.

2014. jún. 9. 00:03
 12/19 anonim ***** válasza:
Ebben az ezo/horoszkóp maszlagban érdekes módon a kevésbé tanult nők hisznek csak.
2014. jún. 9. 00:46
 13/19 A kérdező kommentje:
akkor egyáltalán miért is van ezotéria / horoszkóp .... ?
2014. jún. 9. 00:49
 14/19 anonim ***** válasza:

Mert az embereknek hinnie KELL valamiben.

Ez már átmegy pszichológiába.

2014. jún. 9. 15:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Ezt a vallásról is el lehet mondani, azt mégsem támadják ennyien. Ha pedig valami nem érdekel, szerintem hülyeség, akkor nyílván nem írok és olvasok abból a témából semmit. Feltéve, ha nem vagyok lelkisérült ember, akinek külön öröm, hogy másokkal kötekedjen.
2014. jún. 9. 15:48
 16/19 A kérdező kommentje:
Viszont... én vízöntő vagyok és igen,van benne valami amit erről a csillagjegyről írnak,ezért gondoltam beleolvasok a Bak csillagjegyébe. Igen valahol,van benne valami igazság.
2014. jún. 9. 16:04
 17/19 anonim ***** válasza:
58%

NEM,nincs benne igazság!

A csillagjegyekbe annyira általános dolgokat írnak bele hogy 1-2 mindig igaz lesz valakire. Igaz akkor lenne az ha kivétel nélkül mindenkire igaz lenne. Ez így csak vakszerencse.

Sose bizonyítottak benne semmit ezzel szemben millió tudomanyos kutatas igazolja hogy semmi köze a bolygóknak a személyiségünkhöz.

A kínaiak a sajat horoszkópjukban hisznek ami az európai gyökeres ellentéte. Na most akkor melyik az igaz? Még az ezotérián belül is hatalmas ellentmondasok vannak.

Azért magyarazom mert egyrészt elég nevetségessé tudod tenni magadat az erre való hivatkozassal,illetve te kerülhetsz hatrányba ha a racionális vilagban babonakban hiszel. Mert ez az.

2014. jún. 9. 16:13
 18/19 A kérdező kommentje:

Azt nem értem ,ha nem hiszel benne akkor miért írtál pl ide?

Ha én nem "hiszek" valamiben pl.: egy "témában" vagy nem "érdekel" akkor meg sem nézem és nem is foglalkozok vele :)

2014. jún. 9. 16:47
 19/19 anonim ***** válasza:
bekapod a vérvörös kukacát:)))))
2014. jún. 11. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!