Bak férfi "meghódítása"?
Mar megbocsass de a nagy redvás lóf...szt !
Én Bak vagyok és gyakorlatilag egyik leírt tulajdonság sem illik rán,sem a stintén Bak nagyanyámra. Vagy vegyük pl. a kínai horoszkópot,köze nincs az európaihoz..
Ebben hol lenne az igazság? Megalapozatlan,sose bizonyított tények,babonák.
Ami miatt igazán zavar hogy nem mint embert akarod megismerni hanem mondanak róla valamit,te azt elhiszed és azután belemagyarázod a viselkedésébe. Hiába tesz bármit,ha te hiszel a horoszkópban akkor olyannak fogod látni..látatlanba megítéled.
Ez a veszélyes az ezotériában.
Hogy rámehetnek emberi kapcsolatok.
Mert az embereknek hinnie KELL valamiben.
Ez már átmegy pszichológiába.
NEM,nincs benne igazság!
A csillagjegyekbe annyira általános dolgokat írnak bele hogy 1-2 mindig igaz lesz valakire. Igaz akkor lenne az ha kivétel nélkül mindenkire igaz lenne. Ez így csak vakszerencse.
Sose bizonyítottak benne semmit ezzel szemben millió tudomanyos kutatas igazolja hogy semmi köze a bolygóknak a személyiségünkhöz.
A kínaiak a sajat horoszkópjukban hisznek ami az európai gyökeres ellentéte. Na most akkor melyik az igaz? Még az ezotérián belül is hatalmas ellentmondasok vannak.
Azért magyarazom mert egyrészt elég nevetségessé tudod tenni magadat az erre való hivatkozassal,illetve te kerülhetsz hatrányba ha a racionális vilagban babonakban hiszel. Mert ez az.
Azt nem értem ,ha nem hiszel benne akkor miért írtál pl ide?
Ha én nem "hiszek" valamiben pl.: egy "témában" vagy nem "érdekel" akkor meg sem nézem és nem is foglalkozok vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!