Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerelmes vagyok egy oroszlán...

Szerelmes vagyok egy oroszlán lányba rák ként hogy hódíthatnám meg?

Figyelt kérdés
Ami idegesít valahol aszt írják hogy a rákkal passzol össze az oroszlán a legjobban mert oda figyel rá meg hogy a rák a hóld oroszlán a nap a hold pedig vissza veri a fényét ezért össze passzolnak meg hogy a tűz és víz passzol egymáshoz valahol meg aszt írják nem és a bakkal van meg a legjobban a rákkal pedig nem pedig több helyen is asztirják a rákkal van a legjobb viszonya már nem tudom mit higgyek de nagyon szerelmes vagyok abba az oroszlán lányba és tudni szeretném hogy érhetem el lécci csak hozzá értők válaszoljanak és még annyi hogy társadalmi ranglétrán nemigen állok fent

2014. máj. 21. 22:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem kell megsértődni. Hozzáértők meg aztán főleg nem tudnak erre mit írni. Az édeskevés információ, hogy te rák vagy, ő pedig oroszlán.
2014. máj. 22. 14:04
 12/15 anonim ***** válasza:
35%
Szúrd meg a pi.na.jat :D
2014. máj. 22. 15:41
 13/15 anonim ***** válasza:
A 9-es nagyon jól megfogalmazta. Mint nő éppen ugyanezt látom az oroszlán nőkben, sokszor csicskát keres csupán, nem szerelmet, mindig ki kell szolgálni, nagyon sokszor még dolgozni is lusta. Kedves Rák pasi: ne a farkad után menj, mert tudom, hogy nagyon jól nézhet ki a nő, hanem mindig az eszed után :)
2014. máj. 24. 22:53
 14/15 anonim ***** válasza:
egy igazi oroszlán nő körberöhögne ha elolvasná ezt a hókuszpókusz hundabundát amit leírtál, hogy hóld meg aszt, utána meg kettéharapna
2014. máj. 27. 14:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Tényleg passzol, nekem a legutolsó párom rák volt - én oroszlán nő. De a rák túl nyugis egy oroszlánnak..mi két évig voltunk együtt, nagyon szerettük egymást, de engem megölt az unalom..:) De azt pl. nagyon szerettem benne, hogy kedves volt és képes volt beszélni az érzéseiről, a férfiak többségével ellentétben.:) Szerintem ha a rák megerőlteti magát, nem lusta, gyakran elviszi ide-oda az oroszlánt, és kényezteti, akkor sokáig működhet..:)
2014. nov. 1. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!