Mérleg (férfi) és skorpió (nő) várhatólag milyenek lesznek az ágyban?
már neharagudj ennek annyi köze van a szexhez mint nekem a jeet kune do-hoz!
nem horoszkopfüggö a dolog vagy kitudjátok egymást elégiteni vagy nem!
ennyi!
Az ágyban oké lesz minden.
Azonban hosszú távú kapcsolatot jobb ha nem tervez skorpió nővel egy mérleg pasi, mert megbánja...
valaki itt poénkodott, hogy a mérleg nyelve... hát igen, a nyelvüket jól használták azok a mérlegek, akikkel együtt voltam. a többi dolog viszont semleges volt, más csillagjegyű szeretőim jobbak voltak benne. még talán az ágyban volt a mérlegekkel a legjobb, azon kívűl csak veszekedtünk.
örökké a külsejükkel vannak elfoglalva, nagyon szépnek érzik magukat, képesek az autó visszapillantó tükrétől kezdve a kirakatüvegen át egy pocsolyáig nézegetni magukat, megállni és ott elkezdeni tollászkodni. pontosság? hát negyed, fél órákat is késtek, mert ők még nem készek az öltözködéssel.
engem bosszantottak, biztos van olyan skorpió aki kijön velük hosszútávon, én sajna nem vagyok köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!