Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mérleg (férfi) és skorpió...

Mérleg (férfi) és skorpió (nő) várhatólag milyenek lesznek az ágyban?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 21:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
35%
#10 Ezt azok a mérleges lányok mondták nekem, akik az ügynöki szolgáltatásaimat igénybe vették tudod, hogy van ez a felhasználókat mindig meg kell kérdezni, hogy elégedettek -e a szolgáltatás minőségével vagy sem.
2014. ápr. 23. 08:47
 12/21 anonim ***** válasza:
Mindkettöt ki kell probálnod. Csak akkor derülhet ki.
2014. ápr. 23. 09:01
 13/21 anonim válasza:

már neharagudj ennek annyi köze van a szexhez mint nekem a jeet kune do-hoz!

nem horoszkopfüggö a dolog vagy kitudjátok egymást elégiteni vagy nem!

ennyi!

2014. ápr. 23. 09:43
 14/21 anonim ***** válasza:
35%

Az ágyban oké lesz minden.

Azonban hosszú távú kapcsolatot jobb ha nem tervez skorpió nővel egy mérleg pasi, mert megbánja...

2014. ápr. 23. 10:48
 15/21 anonim ***** válasza:
29%
A skorpió nő megbánja, hogy mérleg férfival kezdett. Én is kerülöm őket, mint a pestist. Ocsmány csillagjegy.
2014. ápr. 23. 19:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Ez az anális dolog...a mérlegek erogénzónája valóban a hát, fenék. Én egy mérleg nő vagyok, és részemről tök igaz. :) Aki meg ocsmánykodik, az csak lemaradt valamiről/valakiről gondolom.
2014. ápr. 23. 20:43
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem maradtam le senkiről. Sőt, sajnos sok mérleggel volt dolgom. Nemcsak párkapcsolatban, hanem azon kívül is.
2014. ápr. 23. 20:48
 18/21 anonim ***** válasza:
A mérleg helyett először meleget olvastam :D Bár ahogy sokat elnézek, nem is csodálom. Egy páva nem cicomázza és illegeti így magát.
2014. ápr. 23. 23:38
 19/21 anonim ***** válasza:
Szegény skorpió.
2014. ápr. 24. 00:00
 20/21 anonim ***** válasza:

valaki itt poénkodott, hogy a mérleg nyelve... hát igen, a nyelvüket jól használták azok a mérlegek, akikkel együtt voltam. a többi dolog viszont semleges volt, más csillagjegyű szeretőim jobbak voltak benne. még talán az ágyban volt a mérlegekkel a legjobb, azon kívűl csak veszekedtünk.

örökké a külsejükkel vannak elfoglalva, nagyon szépnek érzik magukat, képesek az autó visszapillantó tükrétől kezdve a kirakatüvegen át egy pocsolyáig nézegetni magukat, megállni és ott elkezdeni tollászkodni. pontosság? hát negyed, fél órákat is késtek, mert ők még nem készek az öltözködéssel.

engem bosszantottak, biztos van olyan skorpió aki kijön velük hosszútávon, én sajna nem vagyok köztük.

2014. ápr. 24. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!