Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit gondoltok a lány skorpiókr...

Mit gondoltok a lány skorpiókról!?

Figyelt kérdés
Sok ilyen kérdést láttam már de a válaszok nagyja mind rossz volt! Magam is skorpió lány vagyok de nem vagyok túl beszédes és nem nagyon bántok meg ezért senkit ! Régen sok embert bántottam meg ezért is lettem viszonylag csendes! Nem nagyon szoktam mások felett "uralkodni" inkább hagyom hogy járják a saját útjukat és ha kell tanácsot adok. Miért mindenki csak rossz tulajdonságokat és véleményeket írtak róla?!

2014. márc. 7. 20:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
77%

Minden jegynek vannak rossz tulajdonságai, ez így van. A skorpiót mégis azért szokták a "legrosszabbnak" titulálni, mert nekik olyan területeken vannak negatív tulajdonságai, ami egyrészt általában hamar szembetűnik, másrészt hatással van másokra.

Sorolhatnánk a skorpió erősségeit: céltudatos, jó szervező, végletekig kitartó, szívós, szorgalmas, okos, sok dolog iránt érdeklődő, nem felszínes, nem feladó, stb. De ugyan miért kutassuk ki ezen jó tulajdonságait, ha előtte már a legtöbb rossz tulajdonságát bemutatta? A rossz tulajdonságai ugyanis az emberi kapcsolatok terén jelennek meg. Sokszor már az ismerkedéskor utálatosak és előítéletesek másokkal, alaptalanul irigyek, féltékenyek, mindenkiben ellenfelet, versenytársat látnak, akikkel undokok, vagy eleinte megjátsszák a kedvest, de aztán később támadnak ha már az illető bizalmába férkőztek és tudják hol sebezhetik meg a legjobban. És ha végül mégsem ők győzedelmeskednek, még az oktalan bosszú sem áll távol tőlük. Ilyenek után kinek van kedve azt nézni, hogy de mindezek ellenére mennyire kitartóak, szorgalmasak és a többi? Nyilvánvaló, hogy az összes jó tulajdonságuk mások szempontjából semleges, mert csak az önző céljaik elérésére használják, nem arra, hogy a saját céljukon túl még másoknak is jó legyen, másokat is segítsenek, vagy legalább ne tegyenek keresztbe másoknak.

A skorpió negatívan áll a többi emberhez, nem szereti őket. Csak néhányat, a szűk családi körét, de azt is csak azért, hogy ne legyen egyedül. Barátai vagy nincsenek, vagy 1-2, őket is inkább használja valamire, mintsem igaz barátjának tekinti...

Így pedig max csak ez a szűk családi kör és önmaga tudja pozitívan értékelni a skorpiót. (Egyébként ezt megfigyelhetitek az ehhez hasonló kérdésekre adott válaszokból is! Ha a fentihez hasonló kérdésre pozitívumokat ír valaki, az általában vagy ő maga skorpió, vagy pedig a közeli családtagjairól ír általában!!!) Olyat nagyon ritkán lehet olvasni, hogy "nekem több évfolyamtársam is skorpió és milyen kedvesek...", vagy hogy "nekem vannak skorpió kolléganőim és mennyire segítőkészek...". Ilyet talán még nem is olvastam sehol, mert ponthogy ezek a jó dolgok hiányoznak belőlük!

Szóval ezért hallani annyi rosszat róluk, mert pont azon a területen, az emberi kapcsolatok területén negatívak, ott egyenesen gonoszak és nemcsak hiányosságaik vannak. És ugye ez a terület, ami a legfontosabb, itt kell elsősorban jónak és kedvesnek lenni, mert ezzel vagyunk hatással/befolyással másra, nem pedig azzal, hogy milyen jól elérjük a saját kis céljainkat...

Más jegynek is vannak negatívumai, de kevésbé zavaróak mások számára.

-A kos is tud olyan aljas lenni, mint a skorpió, de! De a kos az őszinte, egyenes, nem ver át, nem trükközik, hanem nyíltan harcol, verseng, és ha veszt, akkor sem a bosszún gondolkodik, mert tud veszíteni. A kos nagy hibája, hogy nem gondolkodik előre. De ezzel nem bánt meg másokat, csak magának árt, ezért nem olyan súlyos negatívum, mint a skorpió dolgai...

-A bika pl felszínes, hamar ítél, de ezzel még nem árt senkinek. Végülis kit érdekel, hogy mit gondol rólam, nem? A skorpió viszont ítél, rosszul, és egyből bánt...

-Az ikrek negatívuma, hogy elég érzéketlen, túl független. Na de ezzel ő sem bánt mást. Aki érzékeny és bújós, nem választja párnak és kész. Skorpiót nem lehet így elkerülni, hiába nem választom párnak, barátnak, ha a kollégám és neki ahhoz van kedve, a rossz természetéből adódóan, hogy belerontson a munkámba, akkor kénytelen vagyok foglalkozni az üggyel, és nem kerülhetem csak úgy el...

-A ráknak is vannak hülye dolgai, de a nehézkessége ellenére is alapvetően próbál jóban lenni az emberekkel és nem szemétkedik, mint a skorpió.

-Talán az oroszlán az, aki pont az ez emberi kapcsolatok terén tud már-már skorpiósan szemétkedni. De ő inkább a hiúságával törődik, beképzelt, és népszerűségre vágyik, ez megint kevésbé zavaró, emellett kevesebbet foglalkozik azzal, hogy másokkal konfliktusba kerüljön, ezért ritkább jóval a zavaróan negatív oroszlán, mint a skorpió.

-A szűz is szeret versengeni, nyerni, leigázni, de ő tisztességesen, és ha veszt, nem áskálódik (mint skorpió), hanem inkább tanul, fejlődik, hogy legközelebb jobb legyen.

-A mérleg baromi döntésképtelen, de kit zavar? Ezzel nem bánt senkit.

-A nyilas pont a skorpió ellentéte. Jóindulatú és alapból jót feltételez másról, segítőkész. Könnyű kedvelni, a rossz tulajdonságaival, mint a szétszórtság, álmodozás és a többi, azzal ő is csak magának árt, azoktól nem lesz kevésbé szerethető. Míg a skorpió pont az utálatos, irigy hozzáállásával kapásból elriaszt mindenkit.

-A bak az olyan jópofa szájkaratés. Nem tudja kifejezni az érzéseit, igen tuskó tud lenni, de ettől még alapvetően jó, csak olvasni kell a szavai között.. :) Egy bak sosem gondolja komolyan a bunkóságait, sokszor így fejezi ki szeretetét. Míg a skorpió képes a mély utálatát néha kedveskedésként eljátszani, ha az érdekei azt diktálják. Aztán a skorpió borítja a bilit, ha megvan a célja, és akkor csak ott eszmél rá a szenvedő alany, hogy milyen rossz ez a skorpió...

És nőben még rosszabb a skorpió! A férfi skorpió még eléggé tűrhető.

Nos Kérdező így már érthető?

Sok erőssége van a skorpiónak, viszont az, hogy ok nélkül árt másoknak, sokszor anélkül, hogy ismerné őket, szóval ez leértékeli az összes jó tulajdonságát sajnos...

2014. márc. 10. 11:36
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 21. választ író. Sorolhatnám mennyi sok ponton írtál olyat, ami totál nem illik adott jegyre, de értelme nem lenne, mert eléggé lejön a magabiztosság a megfogalmazásodból.

Csak maradjunk annyiban, hogy ezeket te gondolod így, a jegyek veled viselkednek így.

Kérdező, ne aggódj, aki tényleg elsőre elítél amiatt, hogy skorpió vagy, lehet nem is kell, hogy a közeledben legyen.

És igen, én is skorpió vagyok, pluszban mérleg aszcendenssel, ami szintén érvényes rám, ahogy másokra is.

Az igazság szerintem is ott van, hogy egy-egy jegynek tényleg vannak közös tulajdonságai, de addig akkor sem kellene ítélkezni ameddig meg nem ismerjük magát az embert.

2014. márc. 10. 23:04
 23/25 anonim válasza:
28%

Valószínűleg azért nem hasonlítasz a skorpiókra, mert a horoszkóp egy nagy hülyeség. Ez nem jelent semmit, mindenki úgy viselkedik ahogy nevelik.

14/"skorpió" lány

2014. márc. 13. 20:11
 24/25 anonim ***** válasza:

Én nem viselkedem úgy, ahogy neveltek. Meg is halnék, ha úgy viselkednék, ahogy az anyámnak tetszene. Ezt csak az anyámasszonykatonája típusú emberek teszik.

Sok ponton nem értek egyet anyámmal, és azt sem tartom a legrosszabbnak, hogy elvált apámtól. Gáz lenne, ha én is így élnék, ahogy tőlük láttam.

Ennyit a neveltetésről...

2014. márc. 16. 07:55
 25/25 anonim válasza:

Hű micsoda veszekedés kerekedett itt! Na mindegy, attól még leírom a véleményem! ;)

Tehát én is skorpió vagyok, 18/lány. Sokszor a fejemhez vágták már, h mennyire "rossz" is a csillagjegyem, de az csak egy átlag, nem minden skorpió olyan. Természetesen van a Tulajdonságok között olyan, ami illik rám, pl.: gyakran vannak előítéleteim, vagy mondjuk szeretek bosszút állni, meg elég szívósnak mutatkozom, közben pedig belül elég érzékeny, törékeny vagyok.

szóval nyugi, nem vagyunk szívtelenek, és a horoszkópot ne mindig szó szerint értsd 😉

2014. nov. 8. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!