Mit gondoltok a lány skorpiókról!?
Van jó pár skorpió ismerősöm.Fiú is lány is, ez most mindegy, de az az érdekes, hogy a skorpióknak két fajtájuk van és ez a két véglet, az egyik a kedves, humoros, életvidám fajta, a másik a csupa negatív, aki az élő fába is beleköt.A kettő közötti ritkább eset, mondjuk, én ebbe a ritkább kategóriába tartozom.
De amit valamelyik előző válaszoló írt az anyukájáról, az nagyjából rám is illik.Azzal a különbséggel, hogy én nem vagyok annyira ölelgetős, puszilkodós,kicsit talán ridegnek, távolságtartónak tűnhetek néha, viszont nagyon szivesen veszem mástól, ha őszintén kimutatja a szeretetét.
Minden jegyben fordulhatnak elő diszharmónikus példányok. Skorpióból még nem láttam, de halakból, mérlegből igen.
Jómagam is elég nehéz eset vagyok. Elég nehéz csillagzat alatt születtem, pocsék bolygóállásokkal.
Szia, sajnos azért lettünk hírhedtek mert a rosszat mindig könnyebb megjegyezni. Pluszban az emberek többsége attól saját magát jobbnak érzi, ha valakiről negatívan nyilatkozik, mikor elmondhatja (jelen esetben mert pl. nem skorpió) hogy ő bezzeg nem olyan.
Magamról, mint 30-as skorpió nőről azt tudom elmondani, hogy igen, nekem is vannak rossz tulajdonságaim, de csak mint mindenki másnak. Hiszen mindenkinek vannak, senki sem kivétel!!! De, közben sokakkal ellentétben ehhez egy jó tulajdonság, hogy belátom, ha rossz tulajdonságom van és tenni is akarok ellene. Sok jeggyel ellentétben!
De lehetne még sorolni.
Engem is bánt néha, mikor egy beszélgetésnél kiderül skorpió vagyok és látom az arcokon, hogy egyből rosszra asszociálnak, de ezzel együtt kell tudni élni. Nem annyira nagy katasztrófa azért. :) Ahogy a jegyünk sem és ezt mi és sok másik jegy is tudja. Pl. az oroszlánok. :)
Arról már nem is beszélve, hogy mennyi jó tulajdonságunk is van, aki el akar ítélni minket szimplán a jegyünk alapján, anélkül, hogy megismerne minket, ajánlom figyelmébe, hogy keressen rá pl. a neten a jegyünkre mielőtt ítélkezne és olvassa el a jó tulajdonságok részt is. :)
(Pasiknak pl. külön a figyelmükbe ajánlanám a "fantáziájukra bízandó részeket" ....... ;)) ! )
Az oroszlán az csak hőbörög, de nincs benne kitartás!
Az ágyban is a skorpiók a legjobbak, legyen akár fiú, akár lány.
A legrosszabbak meg a bakok.
Ennyi blfaszt egy rakáson.
Folyamatosan ellentmondtok magatoknak és nem veszitek észre?
A kapcsolataitok rámennek erre a baromságra.
Amúgy Bak vagyok és eddig minden nőt kielégítettem akivel lefeküdtem ;)
Kitartás tényleg nem sokszor van benne, de ettől még nem rossz ő sem. Csak egy rossz tulajdonsága a sok jó mellett.
A második mondatoddal nem vitatkozom. :)
A harmadik ellen pedig egy skorpió pl. tud tenni... De biztos más jegy is. :)
Komolyan..
Először leírjátok hogy van amelyik negatív, bosszúvágyó,aztán hogy más meg bújós,jófej..
Ezek egymás ellentétei.Vagyis bármilyen lehet a jelleme ezek közt..ez minden emberre igaz.
"Legyen köztünk 2 lépés távolság" Mielőtt megismered már elítéled.Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!