Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vízöntők és a kosok jól...

Vízöntők és a kosok jól kijönnek egymással? És párkapcsolat egy kos-nő és egy vízöntő-férfi között milyen?

Figyelt kérdés

2014. márc. 3. 21:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Félreértés ne essék, itt nem a meggyőzésről van szó, hanem akkor közelítsük meg másik irányból: Tudományosan van valami megmagyarázható, leírható képlete, hogy pontosan hogy működik ez a dolog amiben sok ember hisz, van valami fixen meghatározható része? Mert amíg ilyesmire nem derül fény, addig nem is lehet elvárni, hogy az emberek elhiggyék. Engem konkrétan úgy nem zavar, ha valaki foglakozik vele, de például itt ez a kérdés példának: Most a horoszkópjuktól függ, hogy megfelelnek-e egymásnak? Szerintem sokkal inkább a személyiségüktől, mintsem ettől, mert akkor ilyen alapon, ha boldogok egymással, de nem jó egymáshoz a horoszkópjuk vagy hogy mondják, akkor már szakítsanak is rögtön?
2014. márc. 6. 23:31
 12/12 Tom Benko ***** válasza:

Nos, olvasok fantasyt, úgyhogy rendszeresen eljátszom a gondolattal, mi lenne, ha… Nos, szörnyű lenne… Nem lenne értelme például játszani, fogadni. Az emberi érzelmek, kapcsolatok üresek lennének. Oktalan lenne a kíváncsiság, a kérdezés. Hát kösz, én inkább maradok ebben a világban. Az, hogy neked ez nem logikus, legfeljebb azt jelenti, hogy hibás a logikád.

Amíg a horoszkóp csak a saját életedre vonatkozik, addig legfeljebb sajnálni tudlak, de, mint a kérdésből is kiderül, pillanatok alatt beleszól másokéba is - innentől kezdve pedig egyértelműen káros, és mint ilyen, felszámolandó.

Harmadszor pedig nem ártana bizonyítékokkal alátámasztani az állításokat. Nos, az asztrológia esetén még azt is nehéz eldönteni, melyik "jóslat" melyik jegyhez tartozik. Próbáld csak ki.

Végezetül javaslom a Forer hatás megismerését.

2014. márc. 7. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!