Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért baj az ha a Hold idősebb...

Miért baj az ha a Hold idősebb a Földnél?

Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem , hogy olvastam pár összeesküvés elméletet csak igy futólag és volt egy ilyen hogy milyen durva lenne ha a Hold idősebb lenne mint a Föld, na a kérdésem az lenne hogy ez miért lenne annyira durva?:) (azzal az infóval tisztában vagyok hogy a Hold a földből vált ki amikor egy másik bolygóval ütközött a föld-vagy valami ilyesmi remélem:))

2014. febr. 25. 21:33
1 2 3
 21/21 nagylzs ***** válasza:

> "Akár idősebb akár nem, valahogyan van, és ez nem "durva" hanem így van és kész." - ezzel a hozzáállással semminek az okát nem kellene keresni.

Amikor objektíven próbálod vizsgálni a dolgokat, akkor nem használsz olyan érzelmi töltésű megállapításokat hogy "durva". Főleg hogy ebben a kontextusban ez az érzelmeken kívül semmi mást nem fejez ki.

Amit írtam, az helyteleníti az érzelmi kötődést ahhoz, amit objektíven is lehet vizsgálni. De nem próbálja meg korlátozni vagy akadályozni a dolgok okának keresését.

2014. márc. 3. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!