Kos férfi milyen a párkapcsolatban?
En egy dupla kossal vagyok egyutt...
Teljesen belevalo a kos jellemzesekbe, egy tulontul oszinte makacs enkozpontu ember aki egy vadidegen emberen is kepes segiteni......
Ez az ember szoszerint izzik, munkaban az eleteben is..... O nem elfarad hanem KIMERUL.... Nem tud nemet mondani semmire sem megy es csinalja es csinalja..... engem a tenyeren hordoz.... az oszinte embereket kedveli o is..... nagyon csaladcentrikus na meg feltekeny.......
Szexben nagyon jo nincs neki tabu semmiben nem gondolkozik csak csinalja es ez ad egy olyan jo vadallatias toltest az egesznek.....:)
Nem gondolkozik es tartogat magaban semmit kimondja es huss megy tovabb... nem nez vissza nem ragodik
Imadja a draga holmikat de o kepes is arra h megteremtse maganak ezeket a dolgokat...utazasokat...
En rak vagyok bika aszcendenssel... eleinte az enkozpontusaga szamomra kicsit sok volt de aztan a feltekenysegevel tudtam egyuttt kezelni a dolgokat:) Egyebkent imadni valo jegy aki tuzbe megy azert akit szeret... Edesapam is kos..
A kos noket viszont nem tudom elviselni rendszerint belem is allnak de aztan jol elkuldom oket a sunyiba :)
23n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!