Kos férfi milyen a párkapcsolatban?
10 Szerintem a kérdező, nem Pr szövegre kíváncsi,amit kifelé próbáltok mutatni, hanem a pőre valóságra.
A pőre valóság meg az, hogy ha nincs egy erős személy mögötte, aki adja az energiát, a lökést neki,a lépésiramot, akkor hajlamos mindent a társa hátára rápakolni, a család összes felelősségét a másikra tenni(míg az bírja) az utolsókig kihasználni a másik embert, már ameddig az hagyja magát. Összeszedettségre,szervezésre képtelen, szervezőtehetsége nulla.
Figyi, nem egyet ismerek, rokon, kolléga, és még sok más kos ismeretség van. Nekem ne fényezd magad, mert egyrészt nem nyelem be másrészt felesleges. A kérdező kérdezett, leírtam a valóságot róluk, felesleges félrevezetni. Hírből nem ismeritek a húséget ennyi. Se a női kos, se a férfi kos.
A pénzt viszont szeretitek, azt nagyon.
Szerintem a 48 %-os válaszoló egy horoszkópb*zi tapló.
Nekem is sok kos ismerősöm van és egyáltalán nem igaz, amit írt róluk. A nagypapám (nem vérszerinti) is az, és nála különb embert nem ismerek. Munka után a kertben dolgozott, főzött, mosott, 3 embert szolgált ki. Az öreg, vak édesanyját, az ágyhoz kötött nagymamámat és annak szellemi fogyatékos unokáját. Megtehette volna, hogy lelép, de nem tette, hanem a maximális teljesítményt nyújtotta. A nagymamám és az öregnéni már meghalt, de a gyerek még él. Nem is az ő vére, mégis lelkiismeretesen gondozza tovább, pedig beadhatta volna intézetbe. Ehelyett mindent megad neki és lesi minden kívánságát. Egyébként amíg élt a nagymamám, addig főzött neki, ágytálat hordta, mindent megcsinált, amit más nem biztos, hogy megtett volna. 25 évig voltak házasok.
Az egyik kos barátnőm előtt is le a kalappal. Egy messzi városban járok egyetemre, vele rokon szakra. Épp haza akartam indulni hétvégén és felszállni a buszra, de
nem tudtam, mert nagyon rosszul lettem. Kiesett a látásom, szédültem és elment az erő a végtagjaimból. Minden ismerősöm simán otthagyott, kivéve a kost. Felhívta a barátját, hogy jöjjön el a városba kocsival, hogy hazavigyenek engem. Ő ugyanis nem enged 2 órát egyedül buszozni ilyen állapotban. Több, mint egy órát várt velem, amíg megérkezett a srác. Addig hozott enni, inni, még pulóvert is adott, mert fáztam. A kocsival lépcsőházunk parkójáig vittek, majd a böröndömet felcipelték a lépcsőn. Pénzt nem fogadtak el.
Ennyit a horoszkópról.
"Figyi, nem egyet ismerek, rokon, kolléga, és még sok más kos ismeretség van. Nekem ne fényezd magad, mert egyrészt nem nyelem be másrészt felesleges. A kérdező kérdezett, leírtam a valóságot róluk, felesleges félrevezetni. Hírből nem ismeritek a húséget ennyi. Se a női kos, se a férfi kos.
A pénzt viszont szeretitek, azt nagyon."
Nyílván nem vagyok tökéletes, vannak hibáim. Amit viszont te állítasz, az már túlzás. Nem lehetsz valami értelmes ember, ha ennyire a horoszkóp alapján ítéled meg az embereket. Ráadásul látatlanban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!