Miért vagyok ilyen szerencsétlen a párkapcsolatok terén?
Szerintem ez nem a csillagjegyeden múlik (ezt úgy mondom, hogy engem is érdekel az asztrológia).
Egyébként ha kíváncsi vagy, érdemes lenne egy részletes születési horoszkóp elemzést csináltatni, percre órára pontosan, mert egy napjegy és egy aszcendens még édeskevés.
Nem vagyok hozzáértő, csak néhány gondolat tapasztalataim alapján:
-Halak
Volt egy halak exem, aszcendensét nem tudom. Vele kezdetben valamelyest jó volt, mert kedvesnek éreztem. De inkább csak annyi volt, hogy egy érzéketlen bunkó ikrek után jobb volt a halakkal... Csakhogy mégsem volt annyira jó. Mert semmit nem árult el magáról. Alig lehetett vele beszélgetni. Többnyire csak én beszéltem, és ő csak reagált rá, de sokszor ha kérdeztem valamit róla, akkor elterelte a témát. Pedig nem erőltettem soha semmit. Volt egy nehézség az életében éppen, azt hittem azért nem akar semmiről beszélni, így türelmes voltam vele.
De valószínűleg nem ez volt az ok, hanem alapban lehetett benne egy nagyon súlyos bizalmatlanság. És az, hogy egy kiismerhetetlen illető volt mellettem, már engem is teljesen bizonytalanná tett, s cserébe én is némaságra váltottam. Röviddel ezután vége is lett a kapcsolatunknak... Eléggé bunkó volt. Gyakorlatilag ő elvárta volna, hogy én szó nélkül kitaláljam a gondolatait és bízzak meg benne. Na de hogyan, legalább akkor ezt közölte volna az elején?!
Tehát megfigyelésem az, hogy azzal a halak sráccal képtelenség volt kommunikálni!
-Bak
A bakok eszét bírom. A bunkóságukat meg nem veszem komolyan, mert igazából ők így humorizálnak... :) Sajnos nagyon kemények tudnak lenni, elég sok megértés kell hozzájuk. Nekik biztosan vannak érzéseik, de sose mutatják ki, vagy ha igen, akkor az ellenkezőjét teszik. Mint a gyerekek, ha tetszik a kisfiúnak a lány, akkor nem virágot szed neki, hanem durván meghúzza a haját és hasonlók... :)
Nekem a vénuszom bak, én sem adom túl könnyen adom ki magam... :)
Hát Kérdező! Nem tudom ezekből megfigyeltél-e magadon is valamit...? Ha igen, akkor csak annyit javasolnék, hogy legyél kommunikatív, beszélj nyugodtan az érzéseidről és ne csak a másiktól várd, mert akkor nem mer benned megbízni... Ettől nem leszel kevesebb...
Ismerkedéskor is kedves legyél és ne kritizálós vagy durván viccelődős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!