Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is ilyen szerencsétlen/peches a párkapcsolatok terén?
már szeretnék végre egy normális barátnőt, de az eddigi kapcsolataim, hát azokról meg nem is beszéljünk. (najó egy normális csajom volt)
-egy csajjal még azelőtt szakítottunk hogy összejöttünk volna,
-a volt szerelmem meg nem válaszol az email-jeimre.
Velem van a baj? vagy másnak is vannak ilyen problémái?
vagy a csajoknak nem jönnek be a "macis" fiúk?
15F
"egy csajjal még azelőtt szakítottunk,hogy összejöttünk volna" - azt hogy? :|
én 18 vagyok, eddig 1 hosszabb kapcsolatom, az is kiidegelt. Inkább örülj, hogy nincs sárkány.
18F
Nyughass kiscsikó! mi ez a világ vége hangulat?
tanuld meg hogy ilyenek a csajok: aki tetszik neked annak te nem tetszel, akinek te tetszel az meg neked nem tetszik....... ez a világ rendje.
15évesen én már napi 4-szer VERTEM!!!...... haveromat Mortal-Combat2-be, úgyhogy még nem vagy semmivel se elkésve a csajok terén. 18/F
Ha 15 évesen már volt normális csajod, akkor nem túlzás mázlistának hívni téged. Nem pedig pechesnek.
19 évesen még egy normális barátnőm nem volt.
2 dolog:
- 15 evesen meg nincs vilagvege, ha nem talaltad meg a parodat (a mackos test most nem divatos, de sok kedves es szep lany azt szereti, ne aggodj!)
- talan nem emailen es neten kene csajozni, nem? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!